ΕΠΣ Έβρου: Αυτοί αποχωρούν από τον Ορέστη Ορεστιάδας! Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός…

 

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και στον Ορέστη Ορεστιάδας, με το πέρας της φετινής σεζόν ξεκινούν πλέον τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά, και γιατί όχι, αυτή τη φορά να στεφθεί και πρωταθλήτρια και να επιστρέψει μετά από χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Έτσι ξεκινώντας από τις αποχωρήσεις παικτών, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Χρύσανθος Μεμούρης, που έχει φύγει στη Γερμανία για δουλειά και ήδη υπέγραψε στην ομάδα του Πέτρου Τεγγελίδη εκεί, αλλά και ο νεαρός Ανέστης Παπαγιαννίδης που επίσης έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στις ακαδημίες του Πανιωνίου και θα μεταβεί σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Επίσης αποχωρεί αποχωρεί ο Ηλίας Στεφανίδης που παίρνει μετάθεση από τον Έβρο, και ίσως ο Στέλιος Βουδούρης τελείωσε τις σπουδές του και πιθανόν θα αποχωρήσει, αν και στον Ορέστη γίνονται προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά τώρα τις νέες μεταγραφές, υπάρχει και εδώ κινητικότητα από την διοίκηση, τον προπονητή Γιώργο Αραμπατζή και τον νέο συνεργάτη του Γιάννη Πετριτζίκη να βρίσκονται σε επαφές με πιθανούς στόχους, και φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε και ανακοινώσεις.