Δανεικός στον νεοσύστατο ΝΠΣ Βόλου ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος της Ξάνθης

 

Μετά την ίδρυση και την παρουσίαση του πλάνου της ομάδας, στον ΝΠΣ Βόλος προχωρούν ολοταχώς για την στελέχωση του πρώτου ρόστερ της ομάδας, το οποίο και θα συμμετάσχει στη νέα Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα στον ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσαν τις πρώτες τρεις μεταγραφές τους, και μέσα σε αυτές βρίσκεται ένας Ξανθιώτης, αλλά και ένα πρώην αντίπαλος Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών τη σεζόν που τελείωσε. Ο λόγος για τον 20χρονο Ξανθιώτη Ραφαήλ Μελισσόπουλο, που ανήκει στην Ξάνθη και παραχωρήθηκε στον σύλλογο του Βόλου με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Θράκης, ώστε να πάρει εμπειρίες.

Ο Βόλος απέκτησε και τον Αντώνη Ντεντάκη, από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ενώ η τρίτη μεταγραφή είναι αυτή του Στέργιου Φαρμάκη, από τον ΑΟ Καρδίας, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αντίπαλος με Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος:

«Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Ραφαήλ Μελισσόπουλου, Αντώνη Ντεντάκη και Στέργιου Φαρμάκη.

Ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος είναι 20 χρόνων (19/2/1997), αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη.

Ο Αντώνης Ντεντάκης είναι 22 χρόνων (13/3/1995), αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού και την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Σε ηλικία 18 ετών ο Ντεντάκης έγινε επαγγελματίας στον Πλατανιά φορώντας τη φανέλα του για ενάμιση χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή στον Κισσαμικό, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Τη φετινή περίοδο ο Ντεντάκης είχε 28 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ.

Ο Στέργιος Φαρμάκης είναι 23 χρόνων (8/5/1994) τερματοφύλακας και την περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρδίας έχοντας 23 συμμετοχές. Ο Φαρμάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αιγινιακό».