«Πάντρεψε» τον μεγαλύτερο αδερφό του ο Β. Τοροσίδης στο κορυφαίο κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού στην Ξάνθη

 

Σε μείζον κοινωνικό γεγονός για την πόλη της Ξάνθης εξελίχθηκε ο γάμος του μεγαλύτερου αδερφού του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Κώστας Τοροσίδης, γνωστός και αυτός στα ποδοσφαιρικά στέκια αφού εκτός των άλλων ήταν για χρόνια και ένας από τους λίγους εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης επίσημους μάνατζερ με άδεια από την ΕΠΟ, παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό της  Θεού Σοφίας στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης την αγαπημένη του Μαρία.

Στην τελετή παρέστη πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του ζεύγους, καθώς χαρακτηρίστηκε από πολλούς το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη. Μεταξύ αυτών, σχεδόν σύσσωμη η ομάδα του Άρη Πετεινού, από όπου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα και ο νυν αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, της οποίας άλλωστε η ακαδημία φέρει το όνομα Ευστάθιος Τοροσίδης, στη μνήμη του πατέρα του Κώστα και του Βασίλη.

Επίσης στο μυστήριο έδωσαν το παρών πάρα πολλοί παίκτες και παράγοντες από το ερασιτεχνικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο της Ξάνθης, αλλά και αρκετά πολιτικά πρόσωπα, καθώς ο Κώστας Τοροσίδης αφενός έχει και έντονη πολιτική παρουσία στην πόλη, αφετέρου είχε διατελέσει μέχρι και διευθυντής του γραφείου του Σωκράτη Ξυνίδη τα χρόνια που εκείνος ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της τότε κυβέρνησης Παπανδρέου.

Το γλέντι ήταν τρικούβερτο μετά το μυστήριο, ενώ την επομένη ακολούθησε στους Τοξότες το παραδοσιακό «after the wedding day shooting», με το νιόπαντρο ζεύγος να βγάζει όμορφες φωτογραφίες επάνω στην (ανενεργή εδώ και αρκετό διάστημα) σιδηροδρομική γραμμή στο μαγικό τοπίο των Τοξοτών, πριν αναχωρήσει για το ταξίδι του μέλιτος στο πριγκιπάτο του Μονακό…