Football League: Υποψήφιοι για τον πάγκο του Άρη δύο πρώην «Ξανθιώτες»

 

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στην Football League, έστω και καθυστερημένα, και πλέον οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Φυσικά τον προγραμματισμό του έχει ξεκινήσει και ο Άρης, και το πρώτο πράγμα που θέλουν να κλείσουν είναι η θέση του προπονητή αφού κατά τα φαινόμενα παρελθόν θα αποτελέσει ο Νίκος Κωστένογλου, και μέσα στους υποψήφιους φαίνεται πως έχουν προστεθεί ο Νίκος Νεντίδης και ο Σωτήρης Αντωνίου

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί τον περασμένο Φλεβάρη να υπέγραψε με τον Άρη για ενάμιση χρόνο, όμως αυτή τη στιγμή κάθε άλλο παρά σίγουρη δεν είναι η θέση του. Συγκεκριμένα οι πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος του, αφού στον Άρη κινούνται κυρίως για την εύρεση νέου κόουτς.

Μάλιστα φαίνεται πως υποψηφιότητα για τον πάγκο του Άρη έχουν θέσει και δύο «Θρακιώτες». Ο πρώτος εξ’αυτών είναι ο Νίκος Νεντίδης, που πέρασε ως βοηθός του Λουτσέσκου για περίπου 2 χρόνια, από την Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος είναι ο πρώην προπονητής της Σπάρτης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με θητεία ως παίκτης και στην Ξάνθη, Σωτήρης Αντωνίου.

Βέβαια τα ονόματα και των δυο δεν “άρεσαν” ιδιαίτερα στο κόσμο του Άρη οπότε αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του αντι-Κωστένογλου αλλά και στις όποιες ελπίδες ανόδου μέσω της τρίτης θέσης.