Τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το νεοσύστατο τμήμα ΜΜΑ του Σπάρτακου Διδυμοτείχου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Combat Ju Jitsu.

Ο Εβρίτικος σύλλογος έλαβε μέρος στην διοργάνωση με πέντε αθλητές και αυτοί κατάφεραν να αποσπάσουν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τα μισά ήταν χρυσά.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Γιάννης Παυλίδης και Στέλιος Καραπιπέρης, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Θανάσης Πορζιτίδης και χάλκινο ο Γιώργος Ζηλίδης. Συμμετείχε ακόμα ο Δημήγρης Δεχόλας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παυλίδης υποχρέωσε σε παραίτηση και τους τρεις αντιπάλους με τους οποίους βρέθηκε απέναντι, ενώ με τον ίδιο τρόπο νίκησε δύο από τους αντιπάλους του και ο Καραπιπέρης. Ο Πουρζιτίδης ενώ κέρδιζε στα σημεία στον τελικό, έχασε το χρυσό μετά από τραυματισμό στο φρύδι και υπόδειξη του γιατρού.

Με ανακοίνωση του το ΔΣ του ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου συγχαίρει «τον προπονητή και τους αθλητές του τμήματος ΜΜΑ, για την φανταστική εμφάνιση που πραγματοποίησαν» και τους εύχεται «καλή αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή, με ακόμα πιο δυνατές προπονήσεις και ακόμα περισσότερες διακρίσεις»