Γενική συστράτευση στη Ξάνθη για το βιβλίο των 50 χρόνων από την ίδρυση ΑΟΞ (+audio)

 

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ, μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα η συνέντευξη τύπου παρουσία των παλαιμάχων του ΑΟΞ, αλλά και του Μπάμπη Κυρλίδη, που είναι και ο φίλαθλος που είχε την ιδέα για την έκδοση του βιβλίου για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ.

Παρουσία, λοιπόν, αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου του ΑΟΞ, η συνέντευξη τύπου σχετικά με την έκδοση του βιβλίου για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ. Το παρών στο γήπεδο έδωσαν ο πρόεδρος του ΑΟΞ Άρης Πιαλόγλου, αλλά και ο νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Τσαλίκης, ενώ φυσικά παρόντες ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του ΑΟΞ, Μπάμπης Χατζημεστής, αλλά και ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Χριστόφορος Διαμαντής, όπως επίσης και ο Νίκος Κριεζής. Παρόντες επίσης και οι Xanthi Fans, με τον πρόεδρο Άρη Καραμανίδη, αλλά και αντιπροσωπεία, ενώ δεν έλειψαν και τα ΜΜΕ της πόλης.

Με προτροπή του Μπάμπη Κυρλίδη, λοιπόν, και όπως σας είχε ενημερώσει πριν λίγο καιρό το ThrakiSportS, αλλά πλέον και υπό την αιγίδα όλων των αρμόδιων φορέων, όπως ο σύλλογος παλαιμάχων του ΑΟΞ, η ίδια η ομάδα της Ξάνθης, ο Δήμος Ξάνθης και φυσικά όλοι οι φίλαθλοι του ΑΟΞ που θα προσφέρουν το υλικό πυο έχουν στο… αρχείο τους. Όλα πλέον έχουν δρομολογηθεί, λοιπόν, και θέληση και στόχος όλων είναι να καταφέρουν να εκδοθεί και να παρουσιαστεί αυτό το βιβλίο στις γιορτές της Παλιάς Πόλης Ξάνθης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη όπως μεταδόθηκε από τον Goal FM του Στάθη Παπαδόπουλου: