Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων στο Σουφλί με 6+1 Θρακιώτες

 

Με την παρουσία 6 «Θρακιωτών» και τον προπονητή Νίκο Μούχλια ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Βόλεϊ Παμπαίδων στο Σουφλί ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που πραγματοποιείται στο Ικόνιο της γειτονικής Τουρκίας, από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Νανάς, και οι συνεργάτες του Νίκος Μούχλιας και Παναγιώτης Λακασάς, σήκωσαν, λοιπόν, «μανίκια» και ξεκίνησαν τη δουλειά, ξεκινώντας την προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων της χώρας μας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα (3-11 Ιουλίου) στο Ικόνιο της γειτονικής Τουρκίας με αντιπάλους την Σερβία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Ολλανδία και Τουρκία.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, για τους αθλητές που κλήθηκαν από το τεχνικό τιμ, έχει διπλές προπονήσεις κάθε μέρα στο ΔΑΚ Σουφλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στη συνέχεια η Εθνική θα κάνει προπονήσεις και στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς».

Μάλιστα εκμεταλλευόμενη αυτό το γεγονός, αποφασίστηκα η Εθνική να δώσει το παρών και στο φιλικό των παλαιμάχων του ΑΟ Ορεστιάδας, στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, στις 24 του μήνα που θα διεξαχθεί στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας.

Οι Εβρίτες θα είναι ο πασαδόρος Παναγιώτης Μποζίδης του ΑΟ Ορεστιάδας, ο κεντρικός Ιάσων Αλεξούδης και ο ακραίος Χαράλαμπος Παπαδημητρίου του Έβρου Σουφλίου, ο κεντρικός Αθανάσιος Κεσεσίδης και ο διαγώνιος Δημήτριος Μούχλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος της ΓΕΗ που αγωνίζεται ως λίμπερο.

Την Εθνική απαρτίζουν οι παραπάτω αθλητές:

Πασαδόροι:  Νίκος Καλαγασίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Φώτηςς Ρέτζιος (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας, (ΜΓΣ Εθνικός ΑλΠαναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας),εξανδρούπολης), Βαγγέλης Δοροβάτας, (ΑΣ Πανερυθραϊκος)

Ακραίοι: Παπαδημητρίου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Σπύρος Χανδρινός, (Α.Ο.Καλαμάτα 80), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χαράλαμπος  Χαράλαμπος Κομητούδης (ΑΟ Σερρών), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκος ΑΟ)

Κεντρικοι: Ιάσων Αλεξούδης (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Θανάσης Κεσεσίδης, (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σπύρος Χάκας, (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Θεόδωρος Δορδοκίδης (ΑΕ Λάρισας),

Λίμπερο: Δημήτρης Σταυρόπουλος (Γ.Ε.Ηρακλείου), Αναστάσιος Σωνάκης (ΑΕΚ Αθηνών)