Βαλκανικό Τουρνουά: Στέλνει στα δικαστήρια τον ΠΑΟΚ ο ΑΟ Θράκης

 

Στα δικαστήρια σκοπεύει να στείλει την ομάδα του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ΑΟ Θράκης Δημήτρης Μερκούρης, μετά την μη παρουσία της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που φιλοξενήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως είναι γνωστό, λιγότερο από ένα 24ωρο πριν την έναρξη του τουρνουά ο ΠΑΟΚ δήλωσε ότι δεν θα στείλει την ομάδα του. Το γεγονός αυτό εξόργισε την διοίκηση της διοργανώτριας ομάδας του ΑΟ Θράκης που θεώρησε ότι οι λόγοι που παρουσιάστηκαν στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε ευσταθούν.

Μάλιστα, σε αντίθεση με την περίπτωση της Μπεσίκτας που επίσης αποσύρθηκε, αλλά φρόντισε να ενημερώσει δυο εβδομάδες πριν και μάλιστα με ένα ιδιαίτερα απολογητικό έγγραφο, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, ενώ για την τουρκική ομάδα διευκρινίστηκε ότι παρά την αθέτηση της συμβατικής υποχρέωσής της να συμμετάσχει στο τουρνουά, ο ΑΟ Θράκης δεν θα προσφύγει ούτε στην ΟΥΕΦΑ ούτε στην ΦΙΦΑ, για τον ΠΑΟΚ υπάρχει η πρόθεση να κατατεθεί προσφυγή στην ελληνική δικαιοσύνη.