ΕΠΣ Έβρου: Ένα χωριό δυο ιστορικές ομάδες στο Τυχερό! Η ανακοίνωση του ΑΟΤ μετά την επανίδρυση της Δόξας Τυχερού

 

Δημιουργία ακαδημίας υπό την σκέπη του ΠΑΟΚ στο Τυχερό ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Λογαράς, όπως και την επανασύσταση της ιστορικής Δόξας Τυχερού που θα αγωνίζεται μετά από χρόνια ξανά στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Εβρου σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Τυχερού, του οποίου οι παίκτες της ακαδημίας θα αγωνίζονται στην ομάδα.

Ωστόσο στο Τυχερό βρίσκεται και ο ΑΟ Τυχερού, οπότε υπάρχει η πιθανότητα του χρόνου έστω και μικρή να υπάρχουν 2 ομάδες από το χωριό, γεγονός που θέτει πολλά ερωτηματικά. Για αυτό και το ThrakiSportS απευθύνθηκε στον ΑΟ Τυχερού για το θέμα αυτό ο οποίος απαντώντας και σε ερωτήματα πολλών φίλων της ομάδας αλλά και του ποδοσφαίρου του Έβρου εξέδωσε την ακόλουθη ξεκάθαρη  ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Τ με αφορμή τις πληροφορίες για επαναλειτουργία της ΔΟΞΑΣ οφείλει να ενημερώσει όλους όσους ενδιαφέρονται. Μετά από αποχή μερικών ετών, το 2015, αποφασίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Τυχερού να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Α.Ο.Τ προέκυψε ως αναγκαστική συνέχεια της ΔΟΞΑΣ Τυχερού η οποία λόγω των τεράστιων γραφειοκρατικών και οικονομικών προβλημάτων δεν ήταν δυνατό να ενεργοποιηθεί εκ νέου. Έτσι καταφύγαμε στο υπάρχον τότε καταστατικό του Α.Ο.Τ . Οι ίδιοι παίκτες, το ίδιο συμβούλιο, οι ίδιοι φίλαθλοι, η ίδια νοοτροπία και το ίδιο τρέξιμο για την ανεύρεση οικονομικών πόρων. Aπλά άλλο όνομα.

Αν κάποιοι καταφέρουν να επαναφέρουν σε ισχύ το ιστορικό καταστατικό τής ΔΟΞΑΣ Τυχερού θα είμαστε οι πρώτοι πού θα χαρούμε χωρίς καμία απόχρωση ειρωνείας. Δεν θα λειτουργήσουμε εγωιστικά. Αντίθετα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε (άν μας ζητηθεί βεβαίως) χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν εποχές κατά τις οποίες το χωριό μας συντηρούσε 2 ομάδες αποτελώντας έτσι παγκόσμια πρωτοτυπία. Κύριο μέλημα του Α.Ο.Τ είναι, η ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού μας, να προσφέρει χαρά και περηφάνια στους κατοίκους και να τους ενώνει στις κερκίδες.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργήσουμε με τρόπο διχαστικό για την τοπική κοινωνία.

Το Τυχερό έχει ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι εποχές της εσωστρέφειας και του μίσους τελειώσανε. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του χωριού μας και της ομάδας μας είτε αυτή λέγεται Α.Ο.Τ είτε ΔΟΞΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here