Πανηγύρισαν με τους Αστυνομικούς Αλεξανδρούπολης … Πανθρακικός και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου! (+photos)

 

Στο τελικό των Αστυνομικών Διευθύνσεων στον Εύοσμο όπου η ομάδα της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αλεξανδρούπολης νίκησε δίκαια με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Θεσσαλονίκης,  άπαντες με το τέλος της αναμέτρησης πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ανάμεσά τους και τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΕΠΣ Θράκης που εκτός από το κύπελλο πανηγύρισαν φορώντας και κρατώντας τις φανέλες των … Πανθρακικού και της πρωταθλήτριας Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο λόγος για τους Αντώνη Παππού, γυμναστή και παίκτη της ομάδας των αστυνομικών αλλά και της Δόξας Ν. Σιδηροχωριου, όπως παίκτης της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Θράκης είναι και ο Τάσος Γυλος, ενώ στην Ελπίδα Σαπών αγωνίστηκε ο κορυφαίος της συνάντησης Κώστας Πασχάλης σκόρερ του δεύτερου τέρματος  και μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και του Έβρου.

Ο Πασχάλης παιδί των ακαδημιών του Πανθρακικού μάλιστα κατά την επίτευξη του τέρματός του έβγαλε την μπλούζα της ομάδας (φανέλες ΑΕΚ δώρο του Ντέμη Νικολαίδη)  και πανηγύρισε με το φανελάκι του Πανθρακικού δεχόμενος μάλιστα και κίτρινη κάρτα.

Οι τρεις τους μετά την απονομή πόζαραν στο φακό του ThrakiSportS με τα μετάλλια στο λαιμό και το κύπελλο, κρατώντας οι Γυλος και Παππούς την πανηγυρική φανέλα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ο Πασχάλης φορώντας το φανελάκι του Πανθρακικού.