Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε και επισήμως η επιστροφή του Κώστα Ανυφαντάκη

 

Την πρόσληψη του Κώστα Ανυφαντάκη και επίσημα στην τεχνική της ηγεσία, ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/6) η διοίκηση της Καβάλας.

Ο Ρεθυμνιώτης κόουτς τα είχε βρει, σε όλα με την διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά» και το μόνο το οποίο απέμενε, ήταν η επισημοποιήση της επιστροφής του.

Αυτό έγινε σήμερα με την διοίκηση των «αργοναυτών», να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία, με τον ίδιο να επιστρέφει έπειτα από 1,5 χρόνο στον ΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2014 -15 έχοντας ενδιαμέσως περάσει από τον Πανθρακικό.

Αυτή τη φορά ο Ρεθυμνιώτης προπονητής -όπως φαίνεται- δεν θα έχει στο πλευρό του τον Τάκη Διακάκη, όπως στο πρώτο πέρασμά του από τον ΑΟΚ, αλλά και σε Επισκοπή, Πανθρακικό.

Παράλληλα εκτός από την επιστροφή του Ανυφαντάκη, οι ιθύνοντες του μακεδονικού συγκροτήματος έκαναν γνωστή και την επιστροφή του Γιάννη Αντωνάδη στο πόστο του Γενικού Αρχηγού το οποίο και κατείχε στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1,5 χρόνο ενώ στο μεσοδιάστημα βρέθηκε και στον πάγκο του Πανθρακικού. Παράλληλα, το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος και παλαιότερα είχε αναλάβει την ίδια θέση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here