Φλέρταρε με Ζενίτ αλλά τελικά επέστρεψε στο Καμπιονάτο ο «κάπτεν» Δημήτρης Τζούριτς

 

Αν και βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη νεοσύστατη ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο ορεστιαδίτης αρχηγός της Εθνικής μας Δημήτρης Τζούριτς θα μείνει και φέτος στην ιταλική ομάδα της Βερόνα και ήδη ζήτησε από τους οπαδούς να συνεχίσουν να στηρίζουν τους “τζιαλομπλού” ενόψει της προσεχούς σεζόν του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζούριτς, στο περιθώριο εκδήλωσης νεαρών αθλητών της BluVolley Βερόνα, τόνισε: «Επειτα από εννέα χρόνια συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων με συλλόγους και Εθνική, αυτό το καλοκαίρι θα κάνω τις απαραίτητες διακοπές για να ξεκουραστώ, ώστε να ανακτήσω τις δυνάμεις μου ενόψει της νέας χρονιάς, για την οποία είμαι αισιόδοξος.

Είδα τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα, κάποια εκ των οποίων βρίσκονται ήδη εδώ και έχουν την ευκιαρία να γνωρίσουν τη νοοτροπία και φιλοσοφία του συλλόγου. Έχουμε μία νεανική ομάδα, ανανενωμένη με καλούς παίκτες κάτι που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας και την επόμενη σεζόν! Εμείς από πλευράς μας θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και το μηνυμά μου είναι να μείνουμε ενωμένοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το volleyplanet, ήδη πλήν των ανανεώσεων κάποιων παλιών παικτών, τη Βερόνα τη νέα σεζόν θα ενισχύσουν οι Ιταλοί Εμανουέλε Μπιραρέλι (κεντρικός), Λούκα Σπίριτο (πασαδόρος), Νίκολα Πεζαρέλι (λίμπερο) και οι νεοπαοκτθέντες ξένοι άσοι, Άλεν Πάγιενκ (Σλοβενία, κεντρικός), Στέφεν Μάαρ (ακραίος) και ο ακραίος των ΗΠΑ, Τόμας Τζέσκε.