Σε φόρμα ο Έβρος Σουφλίου ξεπέταξε την Πρέβεζα και περιμένει τον Εθνικό για την τελική “ρεβανς”!

 

Νίκη πρόκριση σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του 2ου ομίλου πήρε ο Έβρος Σουφλίου επί της Πρέβεζας με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης της Παρασκευής που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.

Τα παιδιά του Νίκου Μούχλα έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο πρώτο σετ στο οποίο αν και προηγήθηκαν με 22-13 κατέκτησαν σχετικά τελικά κάπως αγχωτικά με 25-22. Στα υπόλοιπα δυο σετ δεν συνάντησαν αντίσταση από τους αντιπάλους τους και επικράτησαν με 25-17 και 25-10 και απλά περίμεναν την μαθηματική επιβεβαίωση της πρόκρισης αφού ο Ηρακλής αν και δύσκολα επικράτησε 3-1 της Έδεσσας. Θυμίζουμε εαν ο Ικαρος κέρδιζε με 3-0 ή 3-1 τον αδιάφορο Ηρακλή θα περνούσε αυτός αντί για το Σουφλί.

Πλέον στο Σουφλί εκτός από την νίκη με τον Εθνικό και την πρόκριση στην τελική φάση θέλουν και την “ρεβάνς” αφού έχασαν το τίτλο της ΕΣΠΕΘΡ από τους Αλεξανδρουπολίτες.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 17-25, 10-25)

ΠΡΕΒΕΖΑ (Τσεκούρας) Αναστασόπουλος, Ψέμα, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Χριστοφορίδης, Άρμπυρος, Τσούτσης (λ) / Σοφόπουλος, Ντοντόρος.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας) Κεσούδης, Αλεξούδης Ι., Ντούμας, Παπαδημητρίου, Μιλκίδης, Κάβουρας, Μουχταρίδης (λ) / Κάλφας (λ), Πανταζής, Αλεξούδης Α.