Διαψεύδει ότι συνελήφθη ο Λάσκαρης! Αφέθηκε ελεύθερος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης

 

Λίγο μετά την διαρροή της είδησης για σύλληψη του ξανθιώτη μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης Νίκου Λάσκαρη, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν σε ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ πως δεν υπάρχει σύλληψη, παρά μόνο «αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της “είδησης”».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνελήφθη σήμερα (15/06) στην Αθήνα και πως υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση εισαγγελέα. Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της «είδησης».

Ωστόσο οι πληροφορίες σχεδόν σύσσωμων των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης, οι οποίες βασίζονται σε αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι πράγματι ο ξανθιώτης παράγοντας πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ αφότου εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Χίλτον.

Ωστόσο οι νεώτερες αναφορές κάνουν λόγο για προσαγωγή και όχι για σύλληψη. Συγκεκριμένα, «το μεσημέρι της Πέμπτης (15/6), ο Λάσκαρης προσήχθη στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες πήγε στο γραφείο του Εισαγγελέα. Ωστόσο, από το δικηγορικό του γραφείο έγινε γνωστό ότι το ένταλμα κρίθηκε άκυρο λόγω τυπικού ζητήματος και έτσι αφέθηκε ελεύθερος», αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Και προσθέτουν:

«Το εν λόγω τυπικό ζήτημα ήταν συγκεκριμένα ότι το ένταλμα σύλληψης δεν είχε επικαιροποιηθεί. Το ένταλμα υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες από τις Αρχές της Ελβετίας. Ζητήθηκε δηλαδή η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας από τις δικαστικές Αρχές της Ελβετίας, όμως όταν σήμερα το απόγευμα (15/6) εντοπίστηκε στο Hilton και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδείχθηκε ενώπιον Εισαγγελέα ότι το ένταλμα δεν είχε επικαιροποιηθεί με συνέπεια ο Λάσκαρης να αφεθεί ελεύθερος».

Αυτήν την ώρα, το «αφεντικό» της ΚΑΕ Άρης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του και είναι δεδομένος ο εκνευρισμός του για την περιπέτεια που υπέστη αλλά και την άμεση διαρροή της είδησης, που λόγω της θρακιώτικης καταγωγής του Λάσκαρη έσπευσε να δημοσιοποιήσει και το ThrakiSportS. Mένει να φανεί ποια θα είναι τα επόμενα επεισόδια αυτού του σίριαλ και τι είδους εξελίξεις θα σηματοδοτήσει στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.