Αποσύρθηκε (και) ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ από το Βαλκανικό Τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

 

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η απόφαση του ΠΑΟΚ να μην συμμετέχει στο φετινό Βαλκανικό Τουρνουά. Είναι η δεύτερη ομάδα που αποσύρεται μετά την τουρκική Μπεσίκτας.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του βαλκανικού τουρνουά η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Θράκης έλαβε επιστολή από τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΟΚ που «εξηγούσε» τους λόγους που δεν μπορεί να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά.

«Οι εξηγήσεις αυτές θα είχαν βαρύτητα, ουσία και θα ήταν αποδεκτές από τον Αθλητικό Ομιλο Θράκης αν 24 ώρες πριν δεν υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Δυστυχώς η αιφνιδιαστική αυτή απόφαση του ιδιόρρυθμου προέδρου, υπονομεύει το γυναικείο ποδόσφαιρο, την διοργάνωση και τις συμμετέχουσες ομάδες των βαλκανικών χωρών», επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θράκης.

«Απόφαση με σκοπιμότητα που εντάσσεται στις αντιπαραθέσεις και τις σκοπιμότητες που ταλανίζουν την κορυφή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγες ώρες μετά την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Λυπούμαστε για αυτό Κ. Προύσαλη … ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία την οποία σεβόμαστε…!», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΑΟ Θρακης, οι υπόλοιποι αγώνες συνεχίζονται κανονικά.