Η ανάγκη δημιουργίας Ένωσης Γυναικείου Ποδοσφαίρου μέσα από την επιλογή της Περιβολοπούλου ως προπονήτριας της Μεικτής Θράκης

 

Ανοίγει τις πύλες του το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη, με την συμμετοχή και της Μεικτής Θράκης που  θα κοοουτσάρει η Βίκυ Περιβολοπούλου, παίκτρια αλλά και προπονήτρια τα τελευταία 11 χρόνια της Ροδόπης ’87.

Στο πρόσωπο της ο πρόεδρος του Α.Ο. Θράκης βρήκε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά  μιας αξίας  τεχνικού, για να κάνει το όνειρο –ελληνικά δεδομένα– πραγματικότητα. «Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή δόθηκε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο για να προχωρήσει στη χώρα μας, χρειάζεται να απαγκιστρωθεί και να σταματήσει να είναι πάρεργο του αντρικού ποδοσφαίρου (Διοικητικό και Τεχνικό Επίπεδο). Ένα μήνυμα μου εκφράζεται σημειολογικά και στη φανέλα της Μεικτής.  Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητη διοίκηση – Ένωση Γυναικείου Ποδοσφαίρου», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Ευρυδίκη ή Βίκυ, όπως την ξέρουμε, γεννήθηκε το 1980.  Από το 1993 ως σήμερα αγωνίζεται με την ομάδα της Ροδόπης ’87. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι  στη θέση της προπονήτριας της ομάδας. Από το 1993 ως το 2004 η ομάδα αγωνιζόταν στην Α Εθνική Κατηγορία. Κέρδισε την άνοδο πάλι το έτος 2007 σε αγώνα μπαράζ κατακτώντας τη 2η θέση του ομίλου της. Το 2013-14 κέρδισε το πρωτάθλημα του ομίλου της στη Γ Εθνική και την άνοδο στη Β Εθνική.

Είναι  κάτοχος UEFA C και προπονήτρια των ακαδημιών της Ροδόπης ’87. Συμμετείχε σε αγώνες εθνικών ομάδων νεανίδων και γυναικών τα έτη 1997,1998. Συμμετείχε στο 1ο Βαλκανικό Τουρνουά ως   παίκτρια και αρχηγός της Μεικτής Θράκης. Από το Φεβρουάριο του 2017  έχει αναλάβει τη Μεικτή Θράκης  ως  προπονήτρια της ομάδας. H ομάδα συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της πόλης Στρώμνιτσα (Fyrom).

Μεγάλη τιμή αποτελεί η βράβευση της ομάδας της Ροδόπης 87 και της ίδιας  από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κ Θράκης το Μάρτιο του 2017 την ημέρα της γυναίκας, για την προσφορά της  στον γυναικείο αθλητισμό.