Βάζουν «γκολ στην ισότητα» ενόψει του Βαλκανικού Τουρνουά της Αλεξανδρούπολης

 

Δυο ημέρες απέμειναν για την έναρξη του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου αλλά οι εκδηλώσεις ξεκινούν από σήμερα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης και ο Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκίας διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Μεικτής Θράκης και του Α.Ο. Καππαδοκίας.

Επίσης στις 21:00 το βράδυ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, διοργανώνουν μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5 x 5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου) με σκοπό τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου και την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων.

Η αθλητική εμφάνιση της Μεικτής Θράκης συμβάλλει με το μήνυμα Όχι Βία στη Γυναίκα. Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) και ιδιαίτερα να δώσουν το παρόν στους βαλκανικούς αγώνες. Μια διοργάνωση η οποία πρέπει να παραμείνει στην πόλη που γεννήθηκε.