Μεγάλη νίκη μισή πρόκριση για τον Έβρο Σουφλίου επί του μαχητικού Ίκαρου Έδεσσας

 

Σημαντική πέτυχε στο Κατσάνειο ο Έβρος Σουφλίου επί του Ίκαρου Εδεσσας και με νίκη επί της Πρέβεζας την Πέμπτη εξασφαλίζει την πρόκριση στον “τελικό”  που οδηγεί στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Πιθανότατα αντίπαλος θα είναι ο πρώτος του άλλου ομίλου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τους Σουφλίωτες να θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον χαμένο τίτλο στην ΕΣΠΕΘΡ.

Στα του αγώνα ο Έβρος ήταν πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ τα οποία κατέκτησε εύκολα ιδίως το δεύτερο, γεγονός που χαλάρωσε τα παιδιά του Νίκου Μούχλια που ηττήθηκαν εύκολα στο τρίτο με 19-25. Στο τέταρτο σετ έγινε μάχη αλλά στο τέλος το Σουφλί έδειξε ψυχραιμία και επικράτησε με 25-21 και 3-1 στα σετ.

Πλέον με νίκη το Σουφλί με την Πρέβεζα καθαρίζει την “μπουγάδα” σε περίπτωση όμως ήττας θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία με την Έδεσσα και εκεί θα βγουν τα κουμπιουτεράκια. Με ήττα 3-0 και 3-1 ο Έβρος αποκλείεται, ενω με οποιαδήποτε νίκη και ήττα με 3-2 περνάει το Σουφλί.

 

Στο άλλο ματς του ομίλου ο γηπεδούχος Ηρακλής νίκησε εύκολα 3-0 (25-12,25-17,25-20) την Πρέβεζα και εξασφάλισε την πρώτη θέση.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-11, 19-25, 25-21)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας) Κεσούδης, Αλεξούδης Ι., Ντούμας, Παπαδημητρίου, Μιλκίδης, Κάβουρας, Μουχταρίδης (λ) / Κάλφας (λ), Πανταζής, Αλεξούδης Α.

ΊΚΑΡΟΣ  ΕΔΕΣΣΑΣ (Ρέτζιος) Ρέτζιος, Σταλίκας, Αντώνογλου, Περτσεμλής, Κυβελίδης, Δάμου, Κολικόπουλος (λ) / Πασχάλης, Γιαννούσης,