Κανονικά ο τελικός των Αστυνομικών του Έβρου στη Θεσσαλονίκη παρά την αυξημένη ζήτηση αστυνομικών λόγω… Νετανιάχου

 

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σχεδόν στο σύνολο του παραλιακό μέτωπο της πόλης, «ξύπνησε» η Θεσσαλονίκη, εν όψει της τριμερούς διάσκεψης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Αστυνομία βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης επί ποδός για την άφιξη των τριών ηγετών, του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που έκανε ήδη την βόλτα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, τις υπηρεσίες της ΓΑΔΘ συνδράμουν αστυνομικές δυνάμεις και από τους γύρω νομούς, κατά το πρότυπο των διαδηλώσεων της ΔΕΘ. Ιδιαίτερη προσοχή δίνει η Αστυνομία στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 7 το βράδυ από οργανώσεις και ομάδες της πόλης, διαμαρτυρόμενες για την πολιτική του Ισραήλ.

Ήδη από το Σαββατοκύριακο στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης οι συσκέψεις είναι συνεχείς. Τον γενικό συντονισμό έχει αναλάβει ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Φώτης Δομζαρίδης ενώ στο σχεδιασμό εμπλέκονται και στελέχη της ισραηλινής Μοσάντ.

Την ίδια στιγμή παρά τα αυξημένα μέτρα και την ταλαιπωρία του διεξάγονται αγώνες μπάσκετ με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Ροδόπης να έχουν αποκλειστεί μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης και την Πέμπτη στους Αμπελόκηπους ο μικρός και ο μεγάλος τελικός Αστυνομικών Διευθύνσεων με την ομάδα του Έβρου να θέλει να σηκώσει την κούπα απέναντι στην δυνατή ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα έχουν μοιραστεί στον κόσμο προσκλήσεις για τον μεγάλο αλλά και τον μικρό τελικό που δυστυχώς δεν θα γίνει σε Τούμπα και Χαριλάου απογοητεύοντας άπαντες τους αγωνιζομενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here