Εξασφάλισαν την πρόκριση για τον “τελικο” οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά τον νέο “περίπατο” επί των Μουδανιών

 

Μια ακόμη νίκη “περίπατο” και μάλιστα επί ενός δύσκολου  θεωρητικά και με καλή ψυχολογία αντιπαλου όπως τα Νέα Μουδανιά πήραν οι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά (τελικο) της Παρασκευής που θα κρίνουν τις δυο ομάδες που θα πάνε στην τελική φάση.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσουλκανάκη δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα της Χαλκιδικής και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος την γηπεδούχο ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων που θα καίγεται για την νίκη έστω με 3-1  ώστε σε τριπλή ισοβαθμία και με τα Μουδανιά να πάρει την πρόκριση μαζί με τον Εθνικό. Αυτη την ώρα αγωνίζεται η Ελπίδα με τα αδύναμα Αντικυρα.

Τα σετ: 3-0  (25-14, 25-18, 25-18)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσουλκανάκης): Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μούχλιας, Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Μακρίδης (λ) / Μύρος (λ), Ραπτόπουλος, Χατζίδης, Δημητριάδης, Γκιδίκας, Γκότοβος.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης) Τερζής, Ματθαίου, Τσαχλάρης, Κοτζάι, Τερτίλογλου, Μιχαλάκης, Μωραϊτόπουλος –λ / Θωμαδάκης -λ, Λεονταρίδης, Κασκανιώτης, Πελέκας, Μέγας, Μαυρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here