Η προκήρυξη του 4ου Αγώνα Δρόμου 5 & και 10χλμ Τυχερού Έβρου “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος”

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τους διοργανωτές η προκήρυξη και οι λεπτομέρειες του 4ου Αγώνα Δρόμου 5 & και 10χλμ Τυχερού Έβρου “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος”.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΚHΡYΞΗ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 & 10 ΧΛΜ ΤΥΧΕΡΟΥ ΕΒΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου και την βοήθεια των συλλόγων του χωριού, διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου Τυχερού με σύνθημα «τρέχουμε για την ζωή».

Εκκίνηση και τερματισμός κεντρική πλατεία Τυχερού

  • Αγώνας 5 & 10 χλμ. ώρα έναρξης 7μ.μ
  • Αγώνας 600 μ. για παιδιά 6-12 ετών έναρξη 6.30 μ.μ 
  •  

Κόστος συμμετοχής: ο αγώνας για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα του αγώνα που θα ανοίξει 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, στο email p.loudos@gmail.com και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 13 ετών και άνω για τα 5 χλμ και 17 ετών και άνω για τα 10 χλμ.. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι γονείς θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση.

«Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι παίρνω μέρος στον 4ο Αγώνα δρόμου Τυχερού  αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Για κάθε τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί ,παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση.

Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική μου κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του αγώνα.

Τέλος, δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.»

Έπαθλα: Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Υγειονομική κάλυψη:  Στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.

Παροχές: Η χρονομέτρηση θα είναι απλή, με ρολόι χειρός, δωρεάν διανομή νερού σε 2 σημεία κατά την διαδρομή και στον τερματισμό όπου θα διατεθούν και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις όπως φρούτα εποχής, γλυκά, παγωτά κ.α.

Διαδρομή:  Ασφάλτινη διαδρομή εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.

Εθελοντισμός: Η επιτυχία της διοργάνωσης στηρίζεται στην φιλοσοφία του εθελοντισμού.  Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και την φύση και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ημέρα του αγώνα και στην διοργάνωσή του να επικοινωνήσουν με τον Θάνο Λούδο.

Χορηγίες: Μια άλλη μορφή συνεισφοράς στον 4ο αγώνα δρόμου πέρα από τον εθελοντισμό είναι η χορηγία. Φυσικά πρόσωπα ή επαγγελματίες μπορούν να διαθέσουν υλική ή οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του αγώνα.

Διαμονή: Δυνατότητα οικονομικής διαμονής σε καταλύματα του χωριού μετά από
συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

Πρόσκληση: Σας περιμένουμε στο Τυχερό σε μια ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό.

Η οργανωτική επιτροπή

Ο δρομέας Πέτρος Λούδος | p.loudos@gmail.com | 6977412034

Θάνος Λούδος | tloudos@gmail.com | 6973507282