Μεγάλες μάχες στο τουρνουά μπάσκετ Αστυνομικών Διευθύνσεων! Αποκλεισμός για την Αλεξανδρούπολη, ελπίζουν Ξάνθη και Ροδόπη

 

Ξεκίνησε την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη το 14ο τουρνουά μπάσκετ Αστυνομικών Διευθύνσεων, με την συμμετοχή της Ξάνθης, της Ροδόπης και της Αλεξανδρούπολης με τις ομάδες της Θράκης μετά από 2 αγωνιστικές να παλεύουν για την πρόκριση με εξαίρεση την ομάδα της Αλεξανδρούπολης που έχει ήδη αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης που συμμετέχει στον 1ο όμιλο έχει μια νίκη την Δευτέρα με 86-27 επί της ΑΔ Πιερίας και μια ήττα το πρωί της Τρίτης στην Νεάπολη με 75-44 από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.  Πλέον η ομάδα της Ροδόπης θέλει νίκη με 17 πόντους επί της Χαλκιδικής για να περάσει στην επόμενη φάση.

Στον 2ο όμιλο που συμμετέχουν Ξάνθη και η Αλεξανδρούπολη οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σήμερα την Τρίτη με την Ξάνθη να επικρατεί με 62-56 κάνοντας ανατροπή 13 πόντων και  να αφήνει εκτός διοργάνωσης τους Εβρίτες που έχασαν την Δευτέρα και από την ΑΔ Ιωαννίνων με 75-43. Έτσι η Ξανθη που έχασε την πρωτη αγωνιστική με  56-44 από την Θεσσαλονίκη θέλει νίκη την Τετάρτη επί των Ιωαννίνων για να περάσουν στα προημιτελικά.