Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στην Καβάλα αντί για το Ρέθυμνο ο Κώστας Ανυφαντάκης

 

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Καβάλα είναι ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος  ευχαρίστησε την διοίκηση της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Ρεθύμνου ΑΕ Μυλοποτάμου απαντώντας τελικά αρνητικά στην πρόταση που του είχε κατατεθεί για συνεργασία.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έβλεπε με πολύ θετικό μάτι την πρόταση της ΑΕ Μυλοποτάμου, αλλά μπήκε σε μεγάλο δίλλημα με την πρόταση της Καβάλας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η κουβέντα με την ομάδα της Μακεδονίας είχε γίνει πριν αυτή με την ΑΕΜ, με τους Καβαλιώτες να λένε «ναι» σε όλα τα «θέλω» του Ανυφαντάκη, ο οποίος ηθικά αποφάσισε να επιστρέψει στον πάγκο των «Αργοναυτών».

Ο Κρητικός τεχνικός δέχτηκε επίσημη πρόταση από τη διοίκηση των «αργοναυτών» και σήμερα Δευτέρα (12/06) έδωσε την απάντησή του, η οποία ήταν θετική και την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στην Καβάλα προκειμένου να διευθετήσει κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης διετέλεσε και στο παρελθόν προπονητής του ΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2015 ως τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανθρακικός στον οποίο δούλεψε από την έναρξη της περσινής σεζόν ως τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Βασιλακάκη, ενώ και ο γιος του Παναγιώτης αγωνίζεται στους Προσκυνητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here