Οι Δασολόγοι νίκησαν τους Γεωπόνους στον φιλανθρωπικό αγώνα των τμημάτων του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα

 

Οι φοιτητές της Ορεστιάδας έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης!

Πάνω από 150 θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας. Στον αγώνα αναμετρήθηκαν τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου της πόλης, το Αγροτικής Ανάπτυξης “Γεωπόνοι” και το Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων “Δασολόγοι” με πάνω από 45 αθλητές!

Για την ιστορία την νίκη πήρε και φέτος όπως και πέρσι  η ομάδα των Δασολόγων με το ευρύ 4-1, σκορ δείγμα της υπεροχής των “λαχανί”  οι οποίοι ήταν  σχεδόν καθ όλη την διάρκεια  του παιχνιδιού καλύτεροι από τους αντιπάλους τους! Βέβαια το σκορ του αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού σκοπός τους αγώνα εκτός από την άθληση ήταν και το να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για την στήριξη του ΕΕΕΕΚ Ορεστιάδας κάτι που επετεύχθη με τις δωρεές των θεατών των χορηγών αλλά και των αθλητών!

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά και τον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα ΔΠΘ! Ο αγώνας έγινε με την ευγενική  υποστήριξη και την συνεργασία  του Δήμου Ορεστιάδας , του  ΚΚΠΑΑΔΟ , του Ράδιο Έβρος, του Ορέστη Ορεστιάδας και του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Γεωπονίας και Δασολογίας. Η αναμέτρηση πλαισιώθηκε μουσικά  από τον  Dj Teo και  γιατρός του αγώνα ήταν ο Χρήστος Λεβέντης (αμφότεροι προσέφεραν την βοήθεια τους εθελοντικά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here