Αποχαιρέτησε την Κομοτηνή και τον “μέντορά ” του ο “Κάπε” και επιστρέφει … Πιερία!

 

Την Κομοτηνή “αποχαιρετά” ο ακραίος μπακ χαφ του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Καπετάνος, που όπως και άλλα παιδιά του αθλητισμού τελειώνουν τις σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο 21χρονος γέννημα θρέμμα παιδί του Αιγινιακού, του  Βατανιακού, του ΠΑΟΚ Κοσμίου, του Πανθρακικού και του Νέστου Χρυσούπολης μετά από 4 χρόνια σπουδών στην Κομοτηνή αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο τις ομάδες που αγωνίστηκε, αλλά και τον “μέντορά” του στους νέους του Πανθρακικού και στον Σπάρτακο Νίκο Μπαχαρίδη.

Ο “Κάπε” όπως όλοι τον φωνάζουν στις ομάδες του είναι μακρινός συγγενής των αδερφών Παντελή και Κώστα Καπετάνου και επιστρέφει στο Αιγίνιο Πιερίας ως πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 τέρματα αν και όχι φουνταριστός, έχοντας ήδη προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλίας και της Βόρειας κυρίως Ελλάδας από Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και ελπίζοντας από τον Οκτώβρη και μετά να έχει και το “πτυχίο” στα χέρια.

Η ανάρτηση του Καπετάνου:

Μια εικόνα… 4 Χρόνια ποδοσφαιρικής χαράς και εξέλιξης για μένα… ερχόμενος στην Κομοτηνή δεν περίμενα ότι θα έφτανα ποδοσφαιρικά σε αυτό το σημείο που είμαι τώρα… η ζωή μου 

φύλαγε 4 φανταστικά γεμάτα εμπειρίες Χρόνια, όπου έμαθα, έκλαψα, νίκησα και έχασα… κέρδισα πράγματα από ανθρώπους και αυτό είναι το σημαντικό… Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ αρχικά τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, πρώτη μου ομάδα όπου πέρασα περίπου 1,5 χρόνο, συμπαίκτες και ανθρώπους της διοίκησης που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου!

Μα το μεγαλύτερο “Ευχαριστώ” θέλω να το πω στον Νίκο Μπαχαρίδη, όπου σε Πανθρακικό και Σπάρτακο την φετινή χρονιά με βοήθησε να εξελιχθώ πλήρως σαν ποδοσφαιριστής… κέρδισα πολλά δίπλα του… έφτασα να κάνω φέτος την πιο παραγωγική μου χρόνια και αυτό χάρη σε αυτόν και τους συμπαίκτες μου! Βέβαια αυτό δεν είναι τίποτα και πιστεύω σε πολλά περισσότερα για το μέλλον! Θέλω να πω ένα “καλή συνέχεια” σε όλους τους συμπαίκτες μου στο Σπάρτακο φέτος και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και να φτάσουν να πετύχουν τον προσωπικό τους στόχο…!

Σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης του Σπάρτακου δε να συνεχίσουν γιατί ομάδα σαν αυτή φέτος και προπονητής σαν τον “Μπαχα” δεν πρέπει να παραμελούνται! Ευχαριστώ όλους για όλα!