Ταλέντα από την Θράκη είδε ο Γιάννης Γούναρης και δοκίμασε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη (+photos)

 

Με απόλυτη επιτυχία και με την επίβλεψη επίλεκτων μελών της Ολυμπιακής οικογένειας πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά το διήμερο 9-10 Ιουνίου το “Scouting Camp” της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, ενώ το “Camp” συνεχίζεται και στα Ιωάννινα μέχρι την Δευτέρα. 

Όπως μας ενημερώνει το σαιτ του Ολυμπιακού, τα παιδιά που δοκιμάστηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν γεννημένα το 2002, το 2003, το 2004 και το 2005 ενώ κατ’ εξαίρεση έγιναν δοκιμαστικά και στην ηλικία 2001.

Στο “Scouting Camp” της Θεσσαλονίκης, που έγινε σε συνεργασία με την Σχολή Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦΑΑ,  ήλθαν ποδοσφαιριστές από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Δράμα, την Χαλκιδική, το Κιλκίς, τις Σέρρες, την Βέροια, την Ξάνθη, την Έδεσσα, την Λάρισα, τον Βόλο και φυσικά από την Θεσσαλονίκη!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Διευθυντή της κ. Κυριάκο Καραταϊδη, τον υπεύθυνο scouting κ. Γιώργο Αμανατίδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ. Άριελ Ιμπαγάσα και τους προπονητές κ.κ Βούζα, Τοπολιάτη, Πάντο, Θέο, Παπαπαναγή, Βενιαμίν (τερματοφυλάκων) “τσέκαρε” επί δυο ημέρες περισσότερα από 300 παιδιά! Το παρών έδωσε και ο προπονητής τερματοφυλάκων της α’ ομάδας του Ολυμπιακού Αλέκος Ράντος.

Οι ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν και άρεσαν στους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα ειδοποιηθούν για να περάσουν δοκιμαστικό και στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Για την επιτυχία του “Scouting Camp” δούλεψαν και τα στελέχη της Σχολής Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον κ. Χοχλάκη και φυσικά οι προπονητές κ.κ Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Νανόπουλος και Μπαρκαουάν. Το παρών έδωσε φυσικά και ο Τεχνικός Σύμβουλος της Σχολής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και προπονητής της Ξάνθης στα πρώτα της χρόνια στην Α’ Εθνική  κΓιάννης Γούναρης αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο κ. Ντίνος Κούης, ο κ. Γιώργος Πλίτσης και ο κ. Βασίλης Αργυρίου.
Ανάμεσα στα παιδιά που έδωσαν το παρών στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου βρέθηκαν και 14 παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Θράκη από την Κομοτηνή (Fair Play) και την Αλεξανδρούπολη (Νίκη Απαλού).

Aπό την Κομοτηνή μαζί με τους Νίκο Βασιλειάδη και τον προπονητή Δημήτρη Ζούκα βρέθηκαν 8 παιδιά οι Εμίρ Μπουζαντζή (2ο04), Θανάσης Στεφάνου (2005), Σταύρος Μπούσγας (2005), Γιώργος Σαντοριναίος (2005), Αλή Βολκάν (2005), Δημήτρης Φραγκίσκος (2005), Γιάννης Μεμεκίδης (2005), Γιάννης Μπίκος (2004 ), ενώ από την ακαδημία Αλεξανδρούπολης με τον Παναγιώτη Λογαρά 6 παιδιά, οι Αιμίλιος Συτμαλίδης (2002), Παύλος Λογαράς (2002), Μιχάλης Σιδηρόπουλος (2002), Βασίλης Παπαδόπουλος (2005), Σαράντης Τσελεμπάκης (2005) και Σωτήρης Καλαμαράς (2005).