Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου οι καλοκαιρινές επιδείξεις του ΟΕΓΑ (+photos, video)

 

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Προθερμαντήριο Μαΐστρου οι καλοκαιρινές επιδείξεις του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΟΕΓΑ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρόοδό τους σε γονείς, συγγενείς και φίλους με ασκήσεις και χορευτικά, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα παρουσίασαν μέρος των προγραμμάτων της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκοτσίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γερακόπουλος Χρήστος, οι οποίοι απένειμαν μετάλλια και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον πρωταθλητή Γιώργο Κελεσίδη, ο οποίος τη νέα αγωνιστική χρονιά θα προπονείται στη Θεσσαλονίκη με την Εθνική Ομάδα Εφήβων, με αναμνηστική πλακέτα που του απένειμε ο προπονητής του Δημήτρης Μπαξεβανίδης. Επίσης μια ανθοδέσμη με τις καλύτερες ευχές μας δόθηκε στην προπονήτρια του συλλόγου Αντωνία Καλαφατζή, η οποία από τον Σεπτέμβρη ξεκινάει μεταπτυχιακές σπουδές στη Σκωτία.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαρίστησαν τους γονείς και όλους τους φίλους της ενόργανης γυμναστικής, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησαν τους προπονητές Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Θοδωρή Μπουτάκη, Ειρήνη Κουφάκη, Αντωνία Καλαφατζή και Ανέστη Μελιξετιάν, που μοχθούν καθημερινά για τη σωστή εκγύμναση των αθλητών και την επίτευξη πολλών διακρίσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστώ έγινε στους γονείς των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων για τη στήριξη και την αγάπη τους. Γι’ αυτόν τον λόγο στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά τους πρόσφεραν χειροποίητα μαγνητάκια με την επιγραφή: «Σ’ ευχαριστώ, γιατί είσαι Εσύ…. Γιατί είσαι Εκεί».

 

Γ' Τμήμα μαζικού αθλητισμού κοριτσιών Ο.Ε.Γ.Α. Τα μικρά μας σε χορευτικό υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους. Συγχαρητήρια σε όλες!!

Geplaatst door ΟΕΓΑ op Zondag 11 juni 2017

Β' Τμήμα μαζικού αθλητισμού Ο.Ε.Γ.Α. Άλλο ένα τμήμα μικρών αθλητριών σε χορευτικό, συγχαρητήρια!!!

Geplaatst door ΟΕΓΑ op Zondag 11 juni 2017

Δ' Τμήμα μαζικού αθλητισμού, στις καλοκαιρινές επιδείξεις του Ο.Ε.Γ.Α. Πολλά συγχαρητήρια!!

Geplaatst door ΟΕΓΑ op Zondag 11 juni 2017

Α' Τμήμα μαζικού αθλητισμού κοριτσιών, παρουσίαση χορευτικού στις καλοκαιρινές επιδείξεις του Ο.Ε.Γ.Α. Συγχαρητήρια!!

Geplaatst door ΟΕΓΑ op Zondag 11 juni 2017

Τμήμα μαζικού αθλητισμού αγοριών, στις καλοκαιρινές επιδείξεις του Ο.Ε.Γ.Α. Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και τον προπονητή τους Ανέστη!

Geplaatst door ΟΕΓΑ op Zondag 11 juni 2017