Ζήτησε άλλους 12 βαθμούς και πρόκριση στο Μουντιάλ ως δώρο γενεθλίων ο Βασίλης Τοροσίδης (+video)

 

Δώδεκα βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια και πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας ζήτησε από τους συμπαίκτες του ως δώρο γενεθλίων ο Βασίλης Τοροσίδης, που συμπληρώνει το Σάββατο 32 χρόνια ζωής και τουλάχιστον για το πρώτο μισό της ημέρας το γιορτάζει με την Εθνική Ομάδα, όπως παραδοσιακά κάνει την τελευταία δεκαετία.

«Σίγουρα ο Σωκράτης (είχε χθες γενέθλια ο Παπασταθόπουλος) ζήτησε τον έναν ή τους τρεις βαθμούς από το αποψινό ματς. Εγώ θέλω τους 12 στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια. Αν τους πάρουμε πιστεύω ότι θα θέσουμε σοβαρή υποψηφιότητα για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Ας κοιτάξουμε όμως πρώτα την Εσθονία», είπε ο αρχηγός μετά το τέλος του ματς με την Βοσνία στη Ζένιτσα.

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, ένας σημαντικός βαθμός. Αν είμαστε έτσι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια τότε θα είμαστε το φαβορί για την δεύτερη θέση. Βέβαια αν κερδίσουμε και τα τέσσερα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ρεαλιστικά βλέπουμε την δεύτερη θέση όμως», είπε ακόμα ο Τόρο που προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το επεισόδιο με θύμα τον Γιαννιώτα.

«Δέχτηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένταση και στο πρώτο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιες διοργανώσεις», είπε ο Τόρο που έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του μετά την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο, με πρωτοστάτη στις πανηγυρικές εκδηλώσεις τον ξανθιώτη γιατρό της Εθνικής Γιώργο Γκοδόλια.