Παρών στη νέα συγκέντρωση Γραμμένου ο Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης αλλά και η ΕΠΣ Ξάνθης! Σε τροχιά σύγκρουσης με FIFA οι Ενώσεις…

 

Σε τροχιά σύγκρουσης με την FIFA φαίνεται ότι μπαίνουν οι 35 Ενώσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου και φαίνεται να αποτελούν την πλειοψηφία στις διαμορφωθείσες ισορροπίες για την επόμενη ημέρα στην ΕΠΟ, ανάμεσά τους και οι ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης.

Οι δυο αυτές ΕΠΣ συμμετείχαν το απόγευμα του Σαββάτου στην έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό τον Γραμμένο στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις της FIFA και να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 35 ΕΠΣ και αναμφισβήτητα δείχνουν να αποτελούν πλειοψηφικό ρεύμα ενόψει των εκλογών, που κατά τα φαινόμενα πάνε για Αύγουστο.

Οι 35  ΕΠΣ που βρέθηκαν στην συνάντηση ήταν: 1)Αθήνας 2) Ανατολικής Αττικής,  3)Αργολίδας 4)Αιτωλοακαρνανίας 5)Βοιωτίας 6)Αχαΐας 7)Δράμας 8)Δωδεκανήσων 9) Ευρυτανίας 10)Ζακύνθου 11)Ημαθίας, 12) Πιερίας 13)Πρέβεζας 14) Σέρρες 15) Σάμος  16)Φλώρινας 17)Φθιώτιδας 18) Φωκίδας 19)Χαλκιδικής 20)Σάλας 21)Χίος 22)Γρεβενά 23)Θεσσαλίας 24)Θράκης 25)Καβάλας 26)Καστοριάς 27)Κιλκίς 28)Κοζάνης 29)Κυκλάδες 30)Ηπείρου 31)Λέσβου 32)Μακεδονίας 33)Ξάνθης 34) Πέλλας, 35) Άρτας.

Μάλιστα, η ΕΠΣ Θράκης εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της Μάνο Γαβριηλίδη, όπως μπορείτε να δείτε δεξιά, στην φωτογραφία που προέρχεται από την συνάντηση και εντοπίσαμε στο συνεργαζόμενο με το ThrakiSportS φωτογραφικό πρακτορείο InTime.

Στην συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Να δοθεί αρνητική απάντηση στη FIFA για τη δημιουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η αιτιολογία είναι ότι η Σούπερ Λίγκα θα εκπροσωπείται με πέντε μέλη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και θα μπορεί μέσω αυτών να εκφράσει τις θέσεις της για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η αρνητική απάντηση, όπως ειπώθηκε, θα παραμείνει ακόμα κι αν η FIFA απειλήσει με Grexit! 

β) Να γίνει δεκτή η «επιτροπή παρακολούθησης» που θα διοριστεί από τη FIFA με την προϋπόθεση ότι όλα τα έξοδα που την αφορούν θα βαραίνουν τη FIFA.

γ) Να γίνει δεκτή η πρόταση για μία ψήφο σε κάθε Ένωση και σε κάθε ΠΑΕ Της Σούπερ Λίγκας στη ΓΣ της ΕΠΟ.

δ) Να γίνει δεκτή η πρόταση για 17μελή Εκτελεστική Επιτροπή αντί για 21μελή που είναι σήμερα.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here