Πάνω από 120 παιδιά «πλημμύρισαν« τις εγκαταστάσεις των Δημοτικών Γηπέδων Αντισφαίρισης Ορεστιάδας (+video)

 

Μπορεί στο παγκόσμιο τένις να κυριαρχεί η επικράτηση της 20χρονης Λετονής Γέλενα Οσταπένκο στο τουρνουά γκραν σλαμ του Ρολάν Γκαρός (νίκησε τη Σιμόνα Χάλεπ 2-1 σετ κάνοντας μάλιστα ανατροπή), ωστόσο η ημέρα αυτή είναι μεγάλη και για το τένις της Ορεστιάδας.

Στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης διεξάγονται αγώνες για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό και μάλιστα διεθνείς. Πάνω από 120 παιδιά συμμετέχουν από το πρωί στο 1st Junior Tennis Tournament  που φιλοξενείται στα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης του Δήμου Ορεστιάδας.

Σκοπός του τουρνουά είναι να αποκτήσουν όλοι οι αθλητές αγωνιστική εμπειρία και να γνωριστούν με παιδιά απο άλλες πόλεις και άλλες χώρες μιας και τους ενώνει κάτι κοινό, το άθλημα του τένις. Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS συμμετέχουν οι σύλλογοι ΟΑ Ορεστιάδας, Ελπίδα Σουφλίου Θύελλα Φερών, ΟΑ Αλεξανδρούπολης καθώς και τα Tennis Club του Κίρτζαλι από την Βουλγαρία και του Λουλεμπουργκάς από την Τουρκία.

Στα δημοτικά γήπεδα βρέθηκε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που άνοιξε το κινητό και άρχισε να καταγράφει live όσα συνέβαιναν στους αγώνες, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ορεστιάδας για τις πολύ όμορφες εικόνες, όπως ανέφερε…