Εθνική Ελλάδας από τα παλιά διατήρησε το αήττητο στην “κόλαση” της Ζένιτσα με “κέρβερο” Καρνέζη και “μοιραίο” τον Μάνταλο!

 

Η Εθνική Ελλάδος επέστρεψε και θυμίζει με προπονητή τον Μίκαελ Σκίμπε την ΟΜΑΔΑ που βλέπαμε επί Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος.

Η Εθνική μας με Τόρο αρχηγό και Μάνταλο στην βασική εντεκάδα (στον πάγκο ο Σιώπης), μετά το Βέλγιο έμεινε αήττητη και στην Βοσνία και πλέον δύσκολα θα χάσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού το Βέλγιο δύσκολα θα χάσει την πρωτιά αφού πέρασε και από την Εσθονία και με 16 βαθμούς έχει πλεονέκτημα 4 βαθμών από την Ελλάδα και 5 από τους Βόσνιους.

Τα παιδιά του Σκίμπε με σφικτή άμυνα και “φαρμάκι” στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και την νίκη αλλά ο Μάνταλος στο 83′ μετά από έξοχη αντεπίθεση από πλεονεκτική θέση ανενόχλητος πλάσαρε ψηλά άουτ, έχοντας φύλακα άγγελο της εστίας τον Ορέστη Καρνέζη.

ΒΟΣΝΙΑ (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Βράνιες, Σούνιτς (69′ λ. τρ. Ντούμιτς), Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Γιάγιαλο, Βίσκα, Ιμπίσεβιτς, Λούλιτς (21′ λ. τρ. Κόντρο, 77′ Μπέσιτς), Τζέκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Ζέκα, Μάνταλος (90’+2 Κουρμπέλης), Μπακασέτας (50′ λ. τρ. Δώνης), Φορτούνης (90’+4 Μανιάτης), Μήτρογλου.