«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό του Έβρου από την ανακοίνωση του πρώην διαιτητή Σκινδρή ότι κατεβαίνει για… δήμαρχος

 

Ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Έβρου και αρχιλοχίας Θεόδωρος Σκινδρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Διδυμοτείχου, στις εκλογές του 2019, με τον συνδυασμό “ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ”.

Ο Σκινδρής ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος το 2014 στο νομό Έβρου. Ο ίδιος δήλωσε πως Δήμαρχος δεν είναι ένας τιμητικός τίτλος και συνέχισε: «Δήμαρχος είναι για μένα ο περήφανος κυρίαρχος λαός του ιστορικού Διδυμοτείχου, μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, ενωμένοι για έργα ουσίας και όχι φαντασίας. Μαζί με το λαό, θα συνεχίσω το δύσκολο αγώνα, για μια νέα μεγάλη πορεία».

Αυτήν την περίοδο δήμαρχος στο Διδυμότειχο είναι ο Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο οποίος έχει την στήριξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση Σκινδρή, ο οποίος ανήκει στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν πολιτευτή της ΝΔ Μαρίνου Ουζουνίδη, γνωστού και αυτού στον ποδοσφαιρικό χώρο καθώς είναι ξάδερφος του προπονητή του Παναθηναϊκού και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Έβρου.

«Κύριε Σκινδρή, καλά κάθεσαι εκεί στο Πεντάγωνο με την Νάντια Κομανέτσι. Το Διδυμότειχο έχει έναν υπέροχο Δήμαρχο εκλεγμένο μέχρι το 2019, τον κ. Πατσουρίδη, που κρατάει το λόγο του. Άλλοι που στηρίζαμε δυστυχώς αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Γρήγορα ξέχασαν και τον Έβρο και τους Εβρίτες», τόνισε ο Ουζουνίδης.

Σύντομα ήρθε και η απάντηση του Σκινδρή στα λεγόμενα του Ουζουνίδη: «Φυσικά και ο κ. Πατσουρίδης, κύριε Ουζουνίδη, είναι σεβαστός και άξιος άνθρωπος πρώτα και Δήμαρχος έως το 2019. Έχει προσφέρει όσο μπορεί ο άνθρωπος. Όμως “γύρνα” προς το λαό του Διδυμοτείχου και πήγαινε στις εκλογές του 2014 και εξήγησε τους γιατί δεν μιλούσες με το σεβαστό Δήμαρχο. Ξέχασες, φίλε Μαρίνο, πρώην συναγωνιστή των ΑΝΕΛ! Πες στο λαό από ποιον πήρες το χρίσμα στο Νομό Έβρου, ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος, που ντρέπομαι που στο σχόλιό σου τον αποκαλείς Κομανέτσι, σε έκανε να σε γνωρίσει αυτός ο λαός. Γύρνα ενώπιον του λαού του Διδυμοτείχου και πες τους πραγματικούς λόγους αποχώρησής σου απο τους ΑΝΕΛ…».

Κάλεσε επίσης τον κ. Ουζουνίδη σε δημόσιο διάλογο, ώστε να μπορέσει ο λαός να κρίνει. «Φτάνουν τα ψέματα, ο λαός ξύπνησε». Και φυσικά δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ…