ΕΠΣ Θράκης: Αποχαιρετιστήρια προπόνηση και “ψηστήρι” για τον Ορφέα Στρύμης (+photos)

 

Την τελευταία της  αποχαιρετιστήρια προπόνηση πραγματοποίησε ο Ορφέας Στρύμης και κατόπιν ακολούθησε  «φαγοπότι» στο γήπεδο του Πόντου Κομοτηνής που χρησιμοποιούσε η ομάδα ως γήπεδο για την προπόνηση της.

Η ομάδα φέτος πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην Α’ κατηγορία για άλλη μία χρονιά με τον προπονητή Νίκο Κυνηγόπουλο και την διοίκηση της ομάδας παρά τις αντιξοότητες να κατορθώνουν να δημιουργήσουν μια οικογένεια που στην τελευταία προπόνηση συνάντηση το “διασκέδασε” στο αντίο της.

Ο Ορφέα Στρύμης εξέδωσε ανακοίνωση: «Να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη Τοπαλίδη υπεύθυνο του γηπέδου και του Πόντου Κομοτηνής για την συνεργασία που είχαμε την χρονιά αυτή. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην Α’ κατηγορία για άλλη μία χρονιά. Να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και φίλους της ομάδας που βοήθησαν να γίνει αυτό. Καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που τελειώνουν τις σπουδές τους και επιστρέφουν στις πατρίδες τους.

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και καλή πορεία στην δύσκολη Γ’ εθνική.Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος παίκτες παράγοντες (ΕΠΣ και ομάδων), τους διαιτητές που προσπάθησαν να φέρουν σε πέρας όσο καλύτερα μπορούσαν το δυσκολότερο όπως αποδείχθηκε πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων αλλά και τους τοπικούς αθλητικογράφους που ήταν πάντα κοντά σε αγώνες και εκδηλώσεις της ομάδας.

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ θα είναι εδώ και την νέα σεζόν όπως κάνει εδώ και αρκετά χρόνια πάνω από όλα σαν οικογένεια!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους».