Photos: Κλικ από το ευχαριστήριο τραπέζι του Μπάμπη Χατζημεστή στους χορηγούς του Ορφέα Ξάνθης και τα ΜΜΕ

 

Υπό ένα εξαιρετικό κλίμα το βράδυ της Τρίτης ο ιδιοκτήτης του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής οργάνωσε και παρέθεσε ένα ευχαριστήριο γεύμα στους χορηγούς της ομάδας αλλά και τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας του, που τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην πρώτη της χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Παρόντος και του προέδρου Μιχάλη Χατζηκλεάρχου, τιμήθηκε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Κοντός που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του Ορφέα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και οι γιατροί της ομάδας Ιπποκράτης Καμαρίδης και Γιώργος Κοδωνάς.

Το παρών επίσης στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Δήμου Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης και ο πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας.

Στην όμορφη βραδιά είχε μπουφέ, κρασί, αλλά και χειροποίητα επιδόρπια από την επιχείρηση του Μπάμπη Χατζημεστή Fresh Co, όπως καρυδόπιτα και ρεβανί με παγωτό, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν ομοιώματα με στολές του Ορφεα και δυο πανό με μηνύματα προς τον φίλαθλο κόσμο της Ξανθής και τους χορηγούς. Η συνάντηση έκλεισε με ευχάριστη συζήτηση και την αισιοδοξία ότι στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ακόμη καλύτερη η πορεία της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης.

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την ιστοσελίδα του «Μαχητή»: