Από αρχηγός στην Ορεστιάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια μέσω Σύρου ο Γιώργος Πεντίδης

 

Στην Ερμούπολη και τον Φοίνικα Σύρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Πεντίδης καθώς ο 23χρονος Εβρίτης κεντρικός έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Έτσι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στην Α1 , καθώς βρίσκεται κοντά στον Φοίνικα Σύρου και τη νέα χρονιά εκτός απροόπτου θα φορά τα «κυανέρυθρα» των Πειρατών σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς οι νησιώτες δήλωσαν συμμετοχή στο Challenge Cup.

Ο 23χρονος κεντρικός που αποτελεί γέννημα θρέμμα της Ορεστιάδας και ήταν φέτος αρχηγός του Αθλητικού Ομίλου αλλά όπως αποκαλύπτει το volleyplanet, αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την τύχη μακριά από τους «πράσινους» του Έβρου.

Το πλούσιο ταλέντο του αλλά και οι πολύ καλές χρονιές που πραγματοποίησε με την Ορεστιάδα τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσαν τα διαπιστευτήριά και το “διαβατήριο” του νεαρού Θρακιώτη για την μετακόμισή του στην Σύρο, με τους “Πειρατές” να είναι κοντά στο να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.

Στην Σύρο ο Πεντίδης θα συναντήσει εκ νέου τον Αλέξανδρο Χήρα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες προ διετίας στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.