Τα αποτελέσματα των Σχολικών Αγώνων Μπάντμιντον για τα Δημοτικά του Νομού Ροδόπης

 

Γνωριμία των μαθητών δημοτικών σχολείων της Κομοτηνής με το άθλημα του μπάντμιντον οργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Ροδόπης, που συνεχίζει τις αθλητικές δράσεις στα δημοτικά σχολεία, καθώς στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μαθητές και μαθήτριες ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των γραπτών εξετάσεων.

Παιδιά από Δημοτικά σχολεία του νομού, «πλημμύρισαν» την περασμένη εβδομάδα με τη διάθεση, τη χαρά και την αγωνιστικότητά τους το κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής και έζησαν την εμπειρία συμμετοχής σε αγώνες αντιπτέρισης.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Δήμητρα Αποστόλου 6ου Δημοτικού Σχολείου, τη δεύτερη η Μαρία Σουσανίδου του 11ου Δημοτικού Σχολείου ενώ τρίτες θέσεις κατέλαβαν Μεμέτ Τσαούς Γιαρέν του 6ου Δημοτικού Σχολείου και Κατερίνα Δημητρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

Στα αγόρια, πρώτος ο Αντώνης Πολυτσάκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου, δεύτερος ο Ανδρέας Ιορδάνου του 2ου Δημοτικού και τρίτοι οι Νίκος Τζεβελεκίδης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και Κυριάκος Πολυτσάκης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.