Ο Σιώπης δίνει το σύνθημα για την Εθνική ενόψει Βοσνίας: «Αν φοβόμασταν δεν θα πηγαίναμε…»

 

Ο Μανώλης Σιώπης ξεκαθάρισε πως κανείς στην Ελλάδα δεν φοβάται το ματς στη Βοσνία, το οποίο θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εβρίτης διεθνής άσος του Πανιωνίου στην «Real News» για το ματς της Ελλάδας την επόμενη Παρασκευή στη Βοσνία:

«Δεν το συζητάμε, πρόκειται για κομβικό ματς που θα κρίνει πολλά για το μέλλον μας. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, παίζει σκληρά και το στιλ του μοιάζει με το δικό μας. Όμως, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αν όχι για να νικήσουμε, τουλάχιστον για να μη φύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο.

Υπάρχει σεβασμός, αλλά όχι φόβος. Αλίμονο, αν φοβόμασταν, δεν θα πηγαίναμε καν εκεί. Άλλωστε, η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με κορυφαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, που σημαίνει ότι και ξέρουν και μπορούν να ξεπεράσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο όσα και όποια εμπόδια προκύψουν.

Είμαστε ενωμένοι, με εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και έναν προπονητή που γνωρίζει ακριβώς πώς πρέπει να μας καθοδηγήσει για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Είναι ένας σπουδαίος αγώνας, πιο δύσκολος θεωρώ από αυτόν στο Βέλγιο, και -από τη στιγμή που θα τα καταφέρουμε- ο δρόμος για το Μουντιάλ θα ανοίξει διάπλατα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες για να δώσουμε το “παρών” στην τελική φάση της διοργάνωσης».