Ο απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου που προσπαθεί να γλιτώσει τον Ηρακλή από τον υποβιβασμό

 

Στις 16:00 το μεσημέρι της Τρίτης θα εκδικαστεί η υπόθεση του Ηρακλή, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εκεί όπου οι “κυανόλευκοι” έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για να παραμείνουν στη Super League.

εκεί θα παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης του Νίκου Πουρτουλίδη. Οι “κυανόλευκοι” θα δώσουν το παρών εκεί μέσω του νομικού τους, Δημήτρη Καρπετόπουλου, ενώ ο πρώην αρχηγός της ομάδας, δε θα δώσει το παρών, ωστόσο έχει ετοιμάσει υπόμνημα το οποίο θα παραδοθεί στην επταμελή επιτροπή που απαρτίζει το δικαστήριο.

Απόφαση δεν αναμένεται να βγει την ίδια μέρα, ωστόσο στον Ηρακλή αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους απόφαση που είχε παρθεί απο το σύνολο σχεδόν των ομάδων στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας. Ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, αδελφός του γνωστού αθλητικογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου, σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης. Πριν την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και προαναγγέλοντάς την, είχε πει: «Θα περιμένουμε να μας καλέσουν προκειμένου να παραθέσουμε όλα τα στοιχεία που μας δικαιώνουν αλλά και τις θέσεις μας. Προσωπικά δεν βλέπω οριστική εξέλιξη και απόφαση πριν τις 20 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως πρέπει να σας πω ότι και αισιόδοξοι είμαστε και αποφασισμένοι να δικαιωθούμε. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα προχωρούσαμε σε όλες αυτές τις ενέργειες».