ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αλλαγή προπονητή μετά από πολλά χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε με ανακοίνωση της η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία κρίνεται πετυχημένη, καθώς προωθήθηκαν αρκετοί νέοι σε ηλικία παίκτες στα αγωνιστικά τμήματα.

Όμως ο απολογισμός έκρυβε και μία είδηση, καθώς ανακοινώθηκε πως μετά από αρκετά χρόνια ο Γιώργος Κανδύης δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, κάτι το οποίο ζήτησε ο ίδιος, καθώς ζήτησε χρόνο ξεκούρασης και εκτόνωσης.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Στέλιος Τελούδης (τρίτος από τα αριστερά με την κίτρινη μπλούζα), έχοντας βοηθό τον Γιώργο Δουρδούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Ανακοίνωση – απολογισμός του τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. ΕΘνικού Αλεξανδρούπολης

Σε απολογισμό προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου , με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου όλων των ομάδων του .
Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη , αφού ο στόχος της προώθησης νέων σε ηλικία παικτών σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα πραγματοποιήθηκε .
Η μακριά και δύσκολη προετοιμασία του περσινού καλοκαιριού , με την διάθεση και συμμετοχή των παικτών , να μας εκπλήσει όλους , απέδωσε καρπούς.
Με τον ίδιο ενθουσιασμό ξεκινούμε και φέτος την προσπάθεια , με την ίδια φιλοσοφία.
Μοναδική αλλαγή η θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδος. Ο κόουτς Κανδύλης , μετά από πολλά χρόνια , και έχοντας σηκώσει το βάρος της δημιουργίας μιας νέας αρχής , ζήτησε χρόνο ξεκούρασης και εκτόνωσης.
Ευχαριστούμε Γιώργο για την υπομονή σου στις ιδιοτροπίες και απαιτήσεις της διοίκησης και των αθλητών.
Στην θέση του αναλαμβάνει ο κόουτς Τελούδης με βοηθό τον μέχρι πέρσι παίκτη της ομάδος Δουρδούλη. Ευχόμαστε να αφήσει και αυτός το στίγμα του στην ιστορική αυτή ομάδα ,(εμείς την λέμε οικογένεια).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here