ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Αλλαγή προπονητή μετά από πολλά χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε με ανακοίνωση της η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία κρίνεται πετυχημένη, καθώς προωθήθηκαν αρκετοί νέοι σε ηλικία παίκτες στα αγωνιστικά τμήματα.

Όμως ο απολογισμός έκρυβε και μία είδηση, καθώς ανακοινώθηκε πως μετά από αρκετά χρόνια ο Γιώργος Κανδύης δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου, κάτι το οποίο ζήτησε ο ίδιος, καθώς ζήτησε χρόνο ξεκούρασης και εκτόνωσης.

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Στέλιος Τελούδης (τρίτος από τα αριστερά με την κίτρινη μπλούζα), έχοντας βοηθό τον Γιώργο Δουρδούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Ανακοίνωση – απολογισμός του τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. ΕΘνικού Αλεξανδρούπολης

Σε απολογισμό προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου , με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου όλων των ομάδων του .
Η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη , αφού ο στόχος της προώθησης νέων σε ηλικία παικτών σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα πραγματοποιήθηκε .
Η μακριά και δύσκολη προετοιμασία του περσινού καλοκαιριού , με την διάθεση και συμμετοχή των παικτών , να μας εκπλήσει όλους , απέδωσε καρπούς.
Με τον ίδιο ενθουσιασμό ξεκινούμε και φέτος την προσπάθεια , με την ίδια φιλοσοφία.
Μοναδική αλλαγή η θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδος. Ο κόουτς Κανδύλης , μετά από πολλά χρόνια , και έχοντας σηκώσει το βάρος της δημιουργίας μιας νέας αρχής , ζήτησε χρόνο ξεκούρασης και εκτόνωσης.
Ευχαριστούμε Γιώργο για την υπομονή σου στις ιδιοτροπίες και απαιτήσεις της διοίκησης και των αθλητών.
Στην θέση του αναλαμβάνει ο κόουτς Τελούδης με βοηθό τον μέχρι πέρσι παίκτη της ομάδος Δουρδούλη. Ευχόμαστε να αφήσει και αυτός το στίγμα του στην ιστορική αυτή ομάδα ,(εμείς την λέμε οικογένεια).