Απογοήτευση Ανδρεάδη για την απόδοση της Εθνικής! «Δεν μας αξίζει να διασυρόμαστε»

 

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει έχοντας στην πλάτη της τρεις ήττες μετά το πρώτο τουρνουά για το World League στη Βαρκελώνη. Για το τι ήταν αυτό που έφερε την καλύτερη απόδοση της ομάδας συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια μίλησε μετά τη λήξη του ματς με την Ισπανία ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

«Η ομάδα πείσμωσε, γιατί είχαμε δύο κακές εμφανίσεις με Κατάρ και Μεξικό. Δεν είναι αυτό το πρόσωπο της ομάδας μας. Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες. Σήμερα σε κάποιους τομείς πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω να παίξουμε ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια, τόσο για τους εαυτούς μας, όσο και για την Εθνική ομάδα, γιατί δεν μας αξίζει να διασυρόμαστε. Έτσι αισθάνθηκα στα προηγούμενα παιχνίδια, ότι διασυρθήκαμε και διασύραμε και την Εθνική. Δεν ήταν οι αντίπαλοί μας καλύτεροι από εμάς», είπε ο Ανδρεάδης.

Αναζητώντας τους λόγους των κακών εμφανίσεων, ο Εβρίτης κεντρικός είπε: «Ίσως σε αυτό ευθύνεται ότι δεν είχαμε τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος κάνει αποθεραπείες στον ώμο και η έλλειψη ενός καλού διαγώνιου έφερε αυτά τα προβλήματα».

Για το αν μπορεί να πατήσει η Εθνική πάνω σε αυτήν την εμφάνιση δήλωσε πως «αν την κρατήσουμε και παίξουμε ακόμη καλύτερα μπορούμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι πολύ μεγάλες. Έχουμε παίκτες πρωταγωνιστές τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο εξωτερικό».