Ένα χρόνο μετά τη νίκη επί του Καζακστάν αναβίωσε η ομάδα Regions της ΕΠΣ Ξάνθης και έφτασε σε μια φιλική νίκη επί της ΕΠΣ Θράκης

 

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την επικράτησή της επί της ομάδας του Καζακστάν πέρυσι, η ομάδα Regions της ΕΠΣ Ξάνθης «αναβίωσε», ώστε να συμμετάσχει στο δεύτερο Rodopi Sports Cup, και να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, και  να φτάσει στη νίκη με σκορ 2-0.

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά Rodopisports, με τις ομάδες Regions της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Θράκης, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα φιλικό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό, το οποίο απόλαυσαν οι παίκτες και των δύο ομάδων και τελικά νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η περσινή Κυπελλούχος του Regions Cup, η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί το γεγονός, πως από την πλευρά της Ξάνθης οι παίκτες ήταν ξεκούραστοι, ενώ οι παίκτες της ΕΠΣ Θράκης, έπαιξαν μόλις μια μέρα πριν αγώνες για τα πλεϊ οφ και πλεϊ άουτ του πρωταθλήματος, ενώ και οι παίκτες της πρωταθλήτριας Δοξας Ν. Σιδηροχωρίου, που γιόρτασαν μέχρι πρωίας την κατάκτηση του τίτλου να πάνε … «πτώμα» στο γηπεδο.

Οι προπονητές και των δύο ομάδων, έκαναν πολλές αλλαγές, δοκίμασαν σχήματα, αλλά και παίκτες, αφού χρησιμοποίησαν όλους όσους είχαν διαθέσιμους στους πάγκους τους, και όλοι απόλαυσαν ένα ωραίο θέαμα, με την Ξάνθη τελικά να καταφέρνει να σκοράρει δύο φορές και να πάρει τελικά τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με το γκολ του Γιάννη Καραγκιόζη, ενώ στην επανάληψη και στο 62′ πήραν διαφορά δύο τερμάτων, αφού μετά από ένα ωραίο γέμισμα από τα δεξιά του Κάτση, έγινε ένα λάθος στην άμυνα της ΕΠΣ Θράκης και η μπάλα κατέληξε και πάλι στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 (φώτο).

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Μπόζης): Κορωνάκης, Πότσης, Τουρασανίδης, Μυστρίδης, Μπενέκος, Χουσεϊν Σαλήμ, Αντωνιάδης, Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Γαλεάδης, Ποιμενίδης, Ζαχαρόπουλος, Κουδούνης, Τζιαφάλλιας, Ταμάμης, Κυπιρτόγλου, Κόσιης, Σεφέρης, Μπόζης, Γιατσάι και Μαυράκης.
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός): Κοράι, Μυλωνάς, Παπαδημητρίου, Ουγκούρ, Σαρηγιαννίδης Αλέξανδρος, Χακή, Τουργαϊδης, Κυριαζίδης, Καραγκιόζης, Μπουρλόγλου, Σαρηγιαννίδης Πέτρος, Γκέκας, Δόντσος, Κουτσομιχάλης, Νεζγκιούλ, Κάτσης, Κοτζαγκελίνης.