Το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη φιλανθρωπικός αγώνα προς τιμήν του Γιάννη Φυσέκη

 

Παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο “Φώτης Κοσμάς” ανάμεσα στην ομάδα επιλέκτων φίλων του Γιάννη Φυσέκη με γνωστά ονόματα του θρακιώτικου ποδοσφαίρου και την ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης που θα παίξει στα μέσα Ιούνη στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης.

Στην επίλεκτη ομάδα δεν θα βρεθεί ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Κομεσίδης αλλα θα είναι γκεστ σταρ ο Νίκος Καλτσάς. Την ομάδα απαρτίζουν οι Γιάννης Φυσέκης, Κώστας Συριτούδης, Παύλος Σταματόπουλος, Γιώργος Λίτσκας, Κώστας Πελτέκης, Άρθουρ Αμπραχαμιάν, Ανδρέας Μκρτσιάν, Θοδωρής Τορομανίδης, Γιώργος Κατρανίτσας, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σιώπης, Χρήστος Γιαννόπουλος, Νίκος Θάνος, Νίκος Γκαϊτατζής, Μιχάλης Φλώρος, Ανδρέας Θεοδωράκης, ενω προπονητής θα είναι ο γυμναστής Αντώνης Τσικάκης.

Την ομάδα της Αστυνομίας απαρτίζουν οι Θεοχαριδης, Τσακιριδης, Πετκιδης, Αποστολίδης, Μπαρμπαγιαννης, Δανιήλ, Σισκος, Μαργαρίτης, Δραγκος, Καρασεριδης, Λαμπιδης, Γκουντενουδης, Γυλος, Κωσταντακης, Στεργιου, Ανδρεοπουλος, Παππού, Παγωνιδης, Δουρουγιδενης, Πασχαλης, Γκουλιαμας, Σταμπουλιδης, Κυριακίδης, Τσανακας και Φρατζανας.