Α2 Ανδρών: Είχε ζητήσει παράταση η Ορεστιάδα για να δηλώσει συμμετοχή στην Pre League

 

Αδυναμία να λάβει δεσμευτική απόφαση για το πού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας είχε δηλώσει πριν την εκπνοή της προθεσμίας που είχε τεθεί για να δηλωθεί συμμετοχή στην Pre League η διοίκηση Πρωτοδικείου του ΑΟ Ορεστιάδας.

Με επιστολή προς την διοίκηση της ΕΟΠΕ, είχε ζητήσει να δοθεί μια σχετική παράταση έως τις εκλογές του συλλόγου για να σταλεί η θέση του συλλόγου, καθώς είχε εκτιμηθεί ότι η παρούσα διοίκηση δεν μπορούσε να λάβει μια απόφαση που θα δεσμεύει την επόμενη.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στο Ράδιο Έβρος ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοίκησης πρωτοδικείου Σωτήρης Πετρόπουλος είχε πει: «Η Pre League είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΟΟ. Ως προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, ως διοίκηση Πρωτοδικείου δεν ήμαστε σε θέση να πάρουμε μια τέτοια απόφαση. Αυτός που θα δώσει απάντηση θα είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει μετά από εμάς.

Δεν είναι σωστό να πάρουμε εμείς μια απόφαση, να φύγουμε και οι επόμενοι που θα αναλάβουν να έρθουν να εκτελέσουν την απόφαση που εμείς πήραμε. Οπότε έχουμε ζητήσει μια παράταση και το επόμενο ΔΣ θα πάρει την απόφαση και θα πορευθεί με την επιλογή του».

Ωστόσο το αίτημα για παράταση θεωρήθηκε ως μη δήλωση συμμετοχής στην Pre League με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί Pre league αφού υπήρξαν μόνο δέκα δηλώσεις συμμετοχής και όχι 12 που απαιτούνταν. Βέβαια, και να είχε δηλωθεί ο ΑΟΟ, πάλι δεν θα δημιουργούνταν η Pre League. φανταστείτε όμως το ενδεχόμενο να είχαν δηλώσει 11 ομάδες και τα πάντα να κρίνονταν από αυτήν την απόφαση;