Πήρε μεταγραφή τον γιο του από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

 

Μετά από τον 12χρονο γιο του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος ενσωματώθηκε στην “πράσινη” Ακαδημία απ’ τον περασμένο Μάρτη, στο “φυτώριο” του Παναθηναϊκού εντάχθηκε και ο 10χρονος μικρός γιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, Αλέξης ο οποίος ανήκει πλέον στην Κ10 του “τριφυλλιού”.

Ο μικρός Αλέξης μάλιστα, πήγε στον Παναθηναϊκό με… μεταγραφή απ’ τον Πανιώνιο όπως μας ενημερώνει το contra, αφού στους Νεοσμυρνιώτες έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, με τον Εβρίτη προπονητή του “τριφυλλιού”  να είναι δίπλα του απ’ το ξεκίνημα και παρά το απαιτητικό πρόγραμμά του, τον πήγαινε και στις προπονήσεις της ακαδημίας του Πανιωνίου.

Πλέον εδώ και λίγες ημέρες το πρόγραμμά τους έχει αλλάξει, αφού ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει τον γιο του είτε στο Κορωπί είτε στο προπονητήριο της Παιανίας κι αν μη τι άλλο η καθημερινότητά τους έχει διευκολυνθεί πάρα πολύ ως προς τα… δρομολόγια.

Ο νεαρός Αλέξης είναι αριστεροπόδαρος, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κι εν αντιθέσει με τον αμυντικό πατέρα του, είναι μεσοεπιθετικός. Ο μπαμπάς Μαρίνος τον καμαρώνει, αλλά είναι πολύ συγκρατημένος και προσπαθεί να τον έχει διαρκώς προσγειωμένο, όπως φάνηκε και στα όσα είπε στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/6), όταν ρωτήθηκε για τον… τζούνιορ: “Είναι καλός, αν και για τα παιδιά των παικτών είναι πάντα δύσκολα τα πράγματα. Ο Αλέξης έχει ένα καλό, έχει ποδοσφαιρικό θράσος”.