Ορίστηκε η φετινή καλοκαιρινή «λευκή νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη

 

Σε συνέχεια των ενεργειών ανάδειξης του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της Αλεξανδρούπολης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικής ταυτότητας της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, πρόκειται να διενεργήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά την “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017. 

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα, ενώ η τελετή έναρξης της “ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” δεν είναι γνωστό ακόμη το που θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης για την αποφυγή των περσινών φαινομένων, που “έπεσε ο γενικός” σε ένα μεγάλο μέρος του εμπορικού κέντρου ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνάντηση την ερχόμενη βδομάδα με τη ΔΕΔΔΗΕ ώστε να δεσμευτεί δημόσια πως δεν θα επαναληφθεί το ίδιο.

Θα υπάρχουν 8 κεντρικές σκηνές με διαφορετικά σχήματα και πιο δυναμικά από άλλες χρονιές.

Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξει κατανόηση από τους πολίτες και τους κατοίκους του κέντρου για την μεταβολή -για μία νύχτα- της καθημερινότητάς τους αναφορικά με την πιθανή κυκλοφοριακή αναστάτωση που θα επιφέρουν οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης και τον ήχο που θα μεταφέρεται από τις μουσικές εκδηλώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ…