Γ’ Εθνική: Νέος Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Κομοτηνής ο Μανώλης Δαφτσής

 

Την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο τμήμα Marketing της ΑΕ Κομοτηνής επιβράβευσε η διοίκηση στον Μανώλη Δαφτσή, καθώς τη νέα χρονιά θα είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Κομοτηνής, παραμένοντας παράλληλα και στο πόστο που είχε και φέτος.

Στην ουσία θα είναι ο συνδετικός κρίκος του ανδρικού τμήματος με την διοίκηση και τις ακαδημίες, πόστο στο οποίο ήταν ως Team Manager ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος μαζί με τον Μουράτ Τσαούς θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της ΑΕ Κομοτηνής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων του Μανώλη Δαφτσή, θέλοντας να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική του δουλειά και προσήλωση στο τμήμα του Marketing αλλά και την χρόνια στήριξη στην ομάδα από οποίο πόστο του ζητηθεί.

Ο κ. Δαφτσής από σήμερα είναι και επίσημα ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας, συνδετικός κρίκος του ανδρικού τμήματος με την διοίκηση και τις ακαδημίες. Επιπλέον θα συνεχιστεί ο ρόλος του υπευθύνου Marketing ενώ θα είναι αυτός που θα διαχειρίζεται τις σχέσεις της ομάδας μας με τα ΜΜΕ…