ΕΠΣ Ξάνθης: Η 20άδα της ομάδας του Region’s Cup για το 2ο τουρνουά Rodopi Sports στην Κομοτηνή

 

Aναβιώνει έναν χρόνο μετά η μεικτή ομάδα ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης που πριν ένα χρόνο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος και εκπροσώπησε την χώρα στην διοργάνωση Regions’ Cup της ΟΥΕΦΑ που φιλοξενήθηκε στο Σαν Μαρίνο αφού θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Η πρώτη προπόνηση έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ξάνθης για να προετοιμαστούν για το φιλικό με τους επίλεκτους Ροδοπης στα πλαίσια του 2ου  τουρνουά που θα διοργανώσει το Rodopisports. Η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης θα αναχωρήσει από το κατάστημα Fresh Co στις 15:30 της Κυριακής.

O Eνωσιακός προπονητής Απόστολος Κουτρουλός μετά και την προπόνηση της Παρασκευής θα πάει στην Κομοτηνή με  τους Γιάννη Ρούφο, Χακή Τζαμπάζ, , Αλέξανδρο Σαρηγιαννίδη, Δημήτρη Μυλωνά, Στέλιο Κοτζάκελη, Αλή Ογλού Γκιονγκιορ , Γιώργο Τερζάκη, Κώστα Μπουρλόγλου, Χάρη Κατσή, Χαράλαμπο Κυριαζίδη, Στέλιο Τουργαίδη, Γιάννη Καραγκιόζη, Πέτρο Σαρηγιαννίδη, Παπαδημητριου Ιωαννη, Καραπαζαρλη Κυριακο, Γκεκα Κοσμα, Μουαρεμογλου Νετζουλ, Χαριτιδη Αντώνη, Δόντσο Βασίλη, και Κωνσταντίνο Κουτσομιχάλη.