Οι αρχηγοί των ομάδων της Θράκης προβλέπουν το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού του Champions League

 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε, η ώρα του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο “Μιλένιουμ” και στο Κάρντιφ στην Ουαλία στρέφονται το βράδυ του Σαββάτου όλοι οι προβολείς της ποδοσφαιρικής Ευρώπης για την τιτανομαχία ανάμεσα στην Ρεάλ και την Γιουβέντους.

Το ThrakiSportS αναζήτησε τις απόψεις σε σχέση με αυτόν τον τελικό των αρχηγών όλων των ομάδων της Θράκης που εκπροσωπούν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στα εθνικά πρωταθλήματα. Απευθυνθήκαμε στις τρεις ομάδες που μας εκπροσώπησαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε δυστυχώς με την απουσία του Πανθρακικού, αλλά και στις τρεις πρωταθλήτριες των οικείων ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μας μίλησαν ο αρχηγός της Ξάνθης Κώστας Φλίσκας, οι αρχηγοί των δύο ομάδων που εκπροσώπησαν τη Θράκη στη Γ’ Εθνική φέτος και συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ορφέα Ξάνθης Βασίλης Μαλαδένης, ο αρχηγός της Δόξας Προσκυνητών Νίκος Τρίχας, αλλά και οι αρχηγοί των πρωταθλητών των τριών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Θράκης που πέτυχαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική, της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Έβρου, ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος, του Άρη Αβάτου, Σουκρήογλού Σουκρή και της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, Σάκης Δανίδης .

Τα ερωτήμα ήταν δυο και κοινά για όλους:

1. Ποια ομάδα υποστηρίζετε στον τελικό του Champions League;

2. Ποια είναι η πρόβλεψή σας για τον φετινό τελικό του Κάρντιφ ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους και τι προβλέπεται ότι θα γίνει;

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΙΣΚΑΣ (ΞΑΝΘΗ)

1. Υποστηρίζω τη Γιούβε, καθ’ότι αμυντικός κι εγώ. Πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο επιτέλους μετά από δύο χαμένους τελικούς, να το πάρει φέτος και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

2. Δεν παίζω καθόλου στοίχημα και γενικά δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, αλλά θεωρώ πως δε θα χρειαστεί να πάει το ματς στην παράταση και η Γιούβε να καταφέρει να κερδίσει στην κανονική διάρκεια, με ένα πιθανό σκορ το 1-2.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ (ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ):

1. Θα ήθελα να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για ακόμα μια φορά η Ρεάλ Μαδρίτης.

2. Πιστεύω ότι θα το σηκώσει η Ρεάλ, αν και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και η Γιουβέντους φέτος, είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή, πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι και βλέπω τη Ρεάλ να το «παίρνει» στην κανονική διάρκεια με σκορ 1-0.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ (ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ):

1. Θα προτιμούσα φέτος να το κατακτήσει η Γιουβέντους.

2. Πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη συνοχή ως ομάδα, η αμυντική της γραμμή μαζί με την εμπειρία του Μπουφόν είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και πιστεύω ότι αυτά θα είναι και τα σημεία που θα κρίνουν τον τελικό. Επίσης, παρότι οι Ιταλοί φημίζονται για την άμυνα τους όπως ανέφερα, η φετινή Γιουβέντους είναι εξίσου δυνατή τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση.

ΣΟΥΚΡΗΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ (ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ):

1. Υποστηρίζω τη Γιούβε και θα ήθελα αυτή να είναι η φετινή Κυπελλούχος του Champions League.

2. Πιστεύω ότι θα το πάρει η Ρεάλ, έστω και δύσκολα. Βλέπω τη Ρεάλ να προηγείται, την Γιουβέντους να ισοφαρίζει και το ματς να πηγαίνει στην παράταση, όμως πιστεύω πως τελικά η Ρεάλ έστω και στην παράταση θα βρει τρόπο να σκοράρει και να κερδίσει με τελικό σκορ 2-1.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ):

1. Αν και δεν μου αρέσει καμία από τις δύο φιναλίστ,  προτιμώ να κατακτήσει το Champions League η  Γιουβέντους και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μου αρέσει καθόλου η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

2. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό! Εκτιμώ ότι θα το πάρει η Γιουβέντους λόγω καλύτερης τακτικής αντιμετώπισης και κυρίως της άμυνας της.

ΣΑΚΗΣ ΔΑΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ):

1. Είμαι και Ρεαλ και Γιούβε. Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια από τις δύο. Θα είμαι χαρούμενος όποιος και να το πάρει.

2. Νομίζω όμως πως θα το πάρει η Ρεαλ. Θεωρώ πως το σύνολο της Ρεάλ είναι λίγο καλύτερο από αυτό της Γιουβέντους και θα καταφέρουν εν τέλει να κατακτήσουν το τρόπαιο φέτος.