Και φέτος στη Σερβία για το Crossover Basketball Camp ο ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Στη Σερβία και το Crossover Basketball Camp θα βρεθούνε και φέτος νεαροί αθλητές του ΓΑΣ Κομοτηνή, ηλικίας από 9 έως 16 ετών, για να προπονηθούν και να μάθουν ακόμα καλύτερα τα μυστικά του μπάσκετ.

Για το λόγο αυτό η ομάδα της Κομοτηνής εξέδωσε ανακοίνωση, με πληροφορίες για το camp:

Η ομάδα μας πέρσι συμμετείχε με 21 άτομα στο Crossover Basketball Camp στο Kragujevac της Σερβίας με παιδιά 9-16 ετών. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές και τα παιδιά εκτός του μπάσκετ, γνώρισαν πολλά άλλα παιδιά από διάφορες χώρες (Σερβία-Ρουμανία-Αγγλία-Βουλγαρία-Σουηδία-Βοσνία-Ιταλία-Σλοβενία) και είχαν την εμπειρία της ζωής σε μια άλλη χώρα, όπου υπάρχουν πολλοί φίλοι της Ελλάδας. Οι προπονήσεις γίνονται στην Αγγλική γλώσσα από Σέρβους προπονητές εξειδικευμένους σε νεαρές ηλικίες, υπό την καθοδήγηση του Dr. Nenad Trunic (καθηγητή μπάσκετ, διαπιστευμένο εκπαιδευτή της FIBA Europe, πρύτανη Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Βελιγραδίου και συντονιστή των εθνικών ομάδων νέων της Σερβίας).

Φέτος ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα συμμετέχει πάλι στο Crossover Basketball Camp. Το Kragujevac, βρίσκεται στο κέντρο της Σερβίας και απέχει 660 χιλ από την Κομοτηνή. Η περίοδος παρακολούθησης θα είναι 13 – 22 Ιουλίου. Η τιμή συμμετοχής για τον κάθε αθλητή είναι 240 € και περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή και το κόστος συμμετοχής στο camp, για 10 ημέρες. Θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση με τα έξοδα μετακίνησης (λεωφορείο) στο Kragujevac και την επιστροφή (όσα περισσότερα άτομα, τόσο λιγότερο το κόστος του).
Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, απευθυνθείτε στον προπονητή Νεοκλή Λεμονίδη (6977423397), ο οποίος θα συνοδεύει τα παιδιά. Η αστυνομική ταυτότητα αρκεί για την είσοδο στη Σερβία (αντί διαβατηρίου).
Το site όπου μπορείτε να πάρετε επιπλέον πληροφορίες για το camp είναι http://www.crossbasketcamp.net/
Στην Ελληνική γλώσσα: http://crossbasketcamp.net/grcki