Φιλικό αναμνήσεων για τους πρωταθλητές νέους του 2009 απέναντι στους τωρινούς “αστέρες” της ΕΠΣ Θράκης!

 

Μια σημαντική γιορτή του ποδοσφαίρου της Ροδόπης έχει προγραμματίσει να διοργανώσει η ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στους πανελλήνιους πρωταθλητές νέους του 2009 και την τωρινή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που θα ενισχυθεί με παίκτες από το πρωτάθλημα της Ένωσης.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 19.30 στο γήπεδο της ΕΠΣ  Θράκης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Θυμίζουμε η ομάδα νέων της Ένωσης κατέκτησε το κύπελλο στο τελικό που έγινε στην Αθήνα με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή, και τα παιδιά μετά από 8 χρόνια επιθυμούσαν να συναντηθούν και να αγωνιστούν ξανά μαζί. Αντίπαλοι τους μια ομάδα με προπονητή τον Ενωσιακό προπονητή Σπύρου Κουτσογιάννη που θα δημιουργήσει μια ομάδα νεαρών γεννημένων 2000-01 αλλά και έμπειρων παικτών της Ένωσης από την περσινή Regions ομάδα.

Την τότε πρωταθλήτρια ομάδα αποτελούσαν οι Δημήτρης Αράπογλου (Κομψάτος Πολυάνθου), Σάββας Παναγιωτίδης (Ορφέας Ξυλαγανής), Δημήτρης Βοσνακίδης (Ηρακλής), Δημήτρης Αντρικού (Δόξα Σώστη), Γιάννης Γωνιάδης (ΑΕ Διδυμοτείχου), Νίκος Γκαϊτατζής (Προοδευτική), Πέτρος Βιόπουλος (Ίασμος), Γιάννης Γιαννακιτζίδης (Ίασμος), Γιάννης Πεχλιβανόπουλος (ΠΑΕΕΚ), Άκης Κεχαγιάς, Θόδωρος Καρανικόλας, Κώστας Φαρασόπουλος, Στέλιος Βασιλακάκης, ενω για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν οι Μαμούτ Σειδαν, Παύλος Μορφακίδης και τα αδέρφια Μεμέτ Γιοκάν και Μεμέτ Οκάν.